Logga inBli medlem
Spontan lek

Del 1

Jag hade fått ett uppdrag av honom.
Hitta en kvinna vi kunde addera till vår lek nästa gång han skulle besöka mig i min stad.
Ett uppdrag som visade sig kräva lite mer än jag först trodde, men till slut hittade jag någon som verkade perfekt.
En bitch som med sin Herres välsignelse skulle lånas ut till oss.

Det bestämdes att hon och jag skulle ses för en drink och lite prat för att se om vi tyckte om varandra. Våra respektive män hade såklart order till oss båda inför vår träff.Tid och plats bestämdes till en vacker hotellbar en sen lördagseftermiddag.
Jag fick order om att gå dit utan underkläder.
Jag var klädd i svart, med tighta skinnbyxor som smet åt runt min fasta rumpa, en svart silkesblus, djupt uppknäppt, höga klackar och röda läppar.
Och just det, en skimrande buttplug som extra krydda.
Jag var nervös, det var första gången jag gick på date ensam med en kvinna, för syftet att vi längre fram skulle ha sex tillsammans med min Ägare

Jag såg henne långt innan hon såg mig, en liten blondin, klädd i kort skinnkjol och svart blus.
Hon log blygt när vi hälsade, men ganska snabbt blev vi avslappnade i takt med att vi drack upp våra glas med champagne.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men blev med jämna mellanrum avbrutna av våra respektive som skickade meddelanden och vill veta vad som hände.
Jag kände instinktivt att jag tyckte om henne, det fanns en likhet mellan oss rent emotionellt.
Fysiskt måste vi ha sett ut som ett drömpar för en man, varandras totala motsatser, men kemin som fanns mellan oss måste ha synts på långt håll.

Plötsligt säger hon till mig, jag har fått order om att du ska kontrollera att jag har min buttplug i. Hon rodnar samtidigt som hon säger det.
Du ska kolla här, i soffan där vi sitter nu.
Herregud tänker jag, vi kommer bli utslängda snart.
Men sagt och gjort, jag låter handen glida in under hennes rumpa, in i skåran mellan skinkorna tills jag känner pluggen. Jag rör den fram och tillbaka, hon skruvar på sig och suckar belåtet.
Vi skrattar båda två och känner att vi nog har två ganska lika Ägare.

Nästa order låter såklart inte vänta på sig, min telefon surrar till och jag läser - jag vill ha en film där ni kysser varandra, länge.
I soffan bredvid oss sitter ett par i 70 årsåldern, mitt emot oss ett gäng glada småstadsbesökare, detta kan bli intressant.
Vi kysser varandra för första gången, hon är mjuk, våta läppar, silkig tunga, och det är alldeles underbart. Vi kysser och filmar och glömmer bort att vi har publik.
När vi slutar och tittar upp ser jag en mycket snygg man sitta en bit bort och studera oss.
Han ler stort och nickar uppmuntrande mot mig.
Filmen skickas iväg och reaktionen dröjer inte länge min Ägare är oerhört nöjd, och kåt.
Jag tänker att den här kvällen kommer bli spännande när vi blir avbrutna av en servitör som kommer med två glas champagne till oss. De är från den snygge mannen en bit bort.
Vi skålar på avstånd och fastnar i varandras blickar. Han är het! Och jag får en ingivelse och säger till min nyfunna väninna, gå fram till honom och ge honom mitt visitkort.
Lydig som hon är gör hon som jag säger, de talas vid en kort stund sedan kommer hon tillbaka och berättar att han tyckte vi var det sexigaste han sett och han gärna skulle leka med oss senare tyvärr väntar han på sin fru.
Nåja, man kan inte alltid få som man vill , men de närmaste 10 minuterna roar jag och min väninna oss med att kyssas framför honom.
Väl medvetna om vilken effekt det har på honom.

Vid det här laget har vi båda blivit lite berusade, och upphetsade på varandra när min väninna säger- jag bokade ett rum här innan vi möttes.
Vill du följa med mig dit?
En drink som blev till mer

Tillagd 18 nov 2019   Noveller   #Kvinna #Egenupplevt #Erotik #Smisk #Piskning/flogging #Utlåning #Skinn/läder #Siden/silke

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 24204  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024