Skapandet av en konstverk

Del 1

Idag känner jag som att piska henne. Det kliar i mina fingrar. Det finns någonting speciellt att hålla i piska. Låta den rulla mellan mina fingrar. Känna vikten och balansen. Höra ljudet när den flyger i luften. Och att se när den träffar en ren skinn. En skinn, utan tidigare märken. Jag älskar skåda, hur piskan börjar måla sin tavla med symmetriska linjer. Jag är kär i ljudet, som kommer ut från hennes läppar efter varje smärtsamma rand.

Jag går till henne. Hon står nära korset. Jag känner hur hennes andning blir tyngre ju närmare jag kommer henne. Jag ser hur hennes bröst rör sig i takten med andningen. Och hur hennes ögonen väntar med spänning om vad som kommer att hända.

Jag lyfter bort hennes klänning. Jag ser den vita, omärkta skinnet. Jag låter min hand vandra i hennes kropp. Jag känner hur mina händer blir svettiga av väntan. Jag river med ett svep bort resten av hennes kläder.

Att se henne andas i förväntan är så sexigt. Jag luktar den söta aroman av hennes undergivenhet. Hon är min och hon vet det. Hon lyfter upp sina händer efter min order. Jag sätter fast fast dem. Jag gör henne orörlig.

Den vita rena ryggen är mot mig och den runda orörda rumpan väntar på första slaget. Hon titta neråt och andas djupt. Jag höjer piskan och låter den landa på hennes rumpa. Jag börjar skapa min konstverk. Ett slag i taget tills jag har nåt den totala symmetrin av smärta och röda streck.