Mitt första besök på kinky klubb

När jag upptäckte att vaniljkrogen är tråkig

Jag och min wingman var ute på vaniljkrogen igen, som många gånger tidigare. Vi var runt 22 och studenter och valde krogen framför festerna på campus, det var mer action där. Fast just action fick vi inte så väldigt mycket av. Min kompis var bra på att ta kontakt med tjejer och att starta en konversation, men jag var oftare framgångsrik med att få med någon hem. Självklart tyckte han att det var lite störande och han brukade ofta framhålla att han ”hade fixat 100 brudar åt mig” när han ville ha någon tjänst t ex. Han hade ju delvis rätt, förstås, men det var ju inte bara hans förtjänst att jag fick napp. Han såg bra ut, mycket till och med, och det hjälpte ju honom och var lite orättvist. Men jag var tacksam. Jag kunde ju bli bättre på att starta en konversation.

Just den här kvällen hade han stämt träff med ett par. Jag vet inte var han hade träffat dem, men nu satt vi på en vanlig krog och drack varsin helt vanliga öl och väntade. Just öl var väldigt viktigt för oss på den tiden, för även om vi alltför ofta fick gå hem själva och runka och tycka synd om oss själva och vara lite sura på att tjejerna inte förstod vår förträfflighet, så var ölen alltid där. En fylla var ett säkert kort för att få igång signalsubstanser som dopamin och aktivera belöningscentrumet. Ölen skulle också vara billig, eftersom vi var panka studenter.

Efter ett par tre billiga öl dök de upp. Tjejen var blond och korthårig, smal och runt 25. Hennes sällskap var en kille i samma ålder. Båda såg bra ut, förmodligen tyckte hon sig vara för snygg för mig och dessutom hade hon en kille med sig och dessutom var det min kompis som hade stämt träff med dem. Mina chanser verkade små, så jag gick till baren istället och lämnade de tre för att prata.

När jag kom tillbaks kom den korthåriga blondinen rakt mot mig. Hon hade uppenbarligen något att säga. ”Vi ska till Kinks and Queens!”, sa hon bestämt. VAD är DET? tänkte jag, men det lät intressant. Jag hade aldrig hört talas om det stället. Men jag brukade sällan säga nej till roliga förslag och svarade ja utan att ställa några frågor. Min kompis pratade med hennes sällskap och vi drack upp ölen snabbt, man får inte lämna öl - det är alkoholmissbruk - innan vi lämnade stället för att ta oss till detta mystiska ”K&Q”.

Det visade sig ligga centralt i stan och vi kunde ta en promenad utan problem. Det var sommar och skönt ännu nu på natten, klockan var runt 23. Det var tur för mig att de inte hade någon strikt dresscode för jag var klädd i kavaj och t-shirt med svarta jeans men det var inga problem i dörren. Det verkade som om paret var välkända där, det kan ha underlättat.

I lokalen var de flesta fetishklädda, en helt ny upplevelse för mig. Många bar piskor, det var mycket läder. Jag var dock på bra humör och hade hyfsat självförtroende så jag blev inte alltför obekväm. De tre andra försvann iväg och jag fick syn på baren, där verkade det safe. Jag gick dit och väntade på att beställa. Av en slump råkade jag se att det stod en mycket petite mörkhårig tjej på min högra sida. Hon var smal och kanske 150 cm lång, klädd i en minimal och extremt kort svart klänning som inte täckte hela den välformade putrumpan. Hon hade också fått syn på mig och tittade upp med stora mörka ögon med ett halvleende. Vi gillade uppenbarligen båda vad vi såg och på något sätt började vi prata och på något sätt hamnade min hand på hennes välformade rumpa. Hon kom närmare och jag tog tag i den lilla skinkan. Hon hade inga trosor! Jag letade med pekfingret och tryckte in det i analen, hon blundade och stönade till och tryckte sig mot mig. Snart hade vi nästan sex i baren. ”Ska vi åka hem till mig?”, sa hon och jag sa ja direkt och lämnade faktiskt en oavslutad öl på bardisken. För en gångs skull bekymrade det mig inte.

Vi tog en taxi och det visade sig att denna lilla människa bodde stort. Allt var stort, lägenheten, soffan och sängen. Vi hånglade och tog oss direkt till sängen. Hon såg riktigt slampig ut i sin kortkorta klänning, jag kunde inte sluta ta på hennes rumpa. Jag drog ner byxorna och hon började suga direkt, skickligt och erfaret, så djupt lilla hon kunde. Jag tryckte in ett finger i analen medan hon sög, hon var som en liten leksak. Inatt blir det bara analsex, tänkte jag medan hon kladdade ner min hårda kuk med spott. Jag vände på henne och tryckte in den rakt in i stjärten, hon stönade och tog emot och efter en stund juckade hon emot och fick faktiskt in hela ända till roten. Hon verkade vara en tjej som gillade analsex mer än vanlig, funkar för mig.

Kanske kom jag 3-4 gånger den natten, vi sov inte mycket. Mitt första besök på kinkyklubb hade varat i 5 minuter. Men jag gillade det! När jag gick på morgonen sa hon:”Nästa gång får du göra ännu mer med mig!” Vad mer kan det finnas, tänkte jag i min oskyldighet. Men jag var definitivt intresserad av vad det var.
Man som top
Fetischism
Fysisk dominans
Analism/klismafili
Exhibitionism


Stranglelove
M46
17 nov 2019

Vill du bli underrättad när Stranglelove skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.