Viktorianska damen

Del 1

Festa och sedan vakna upp i ett helt annat århundrade skrämmer säkert de flesta. Att även tvingas bära återhållsamma kläder från den tiden är också en prövning.

Kajsa vaknade upp, med en plågsam huvudvärk. Synen dimmig och svårt att samla tankarna. Konstaterade att det var ljust i rummet. Genom ett stort fönster kom solstrålarna in och träffade fotändan på sängen hon låg i. Konstaterade att det inte var någon plats hon kände igen.

Sista minnet var från lyxrestaurangen hon och favoritväninnorna Isa, Karin och Chris gått till för att äta och festa för snart var det examen från högskolekursen. Maten hade varit utsökt och till efterrätten beställde de fyra varsitt glas champagne, för att fira ordentligt. Rosa champagne hade servitören föreslagit och efteråt blev de bjudna på kaffe i loungehörnan. Där tog minnet slut.

Nu kändes smärtan! Smärtan från bröstkorgen som tryckte så det var svårt att andas för att fylla lungorna. När hon trevade med handen över täcket, upplevdes det hårt därunder. Var det ett sorts bandage runt kroppen?

Hade hon hamnat här efter någon olycka?

Halsen fixerad i någon sorts krage och omöjligt att vrida huvudet eller titta nedåt. Ändå tog nyfikenheten över, hon var tvungen att lyfta lite på det tjocka duntäcket. Förvånades av att brösten nu pekade rakt upp och gick att se, utan att böja huvudet. De var betydligt större än hon kunde minnas. Hon hade aldrig haft några större bröst och gladde sig av lyxen att slippa använda behå. Även bröstvårtorna stora och styva. Enorma, tänkte hon, för nu var brösten så stora att de skymde magen! Hon tog med handen på ena bröstet. Det kändes fast och konstgjort! Aningen mjukt, men inte som hon mindes att det varit innan hon vaknat upp i den här sängen.

Märkligt var även ringarna som gick genom bröstvårtorna! Två rätt stora ringar som gjorde dem både känsliga och styva. Så som de annars brukade kännas, när hon var rejält kåt och precis före en orgasm. Nu var hon inte kåt och beröringen gjorde mer ont, än gav henne någon skön stimulering. Det gick inte att få bort ringarna. Båda var på något sätt sammanfogade till hela metallringar.

Handen fortsatte sin upptäcksfärd och mycket riktigt hade hon något som höll in bröstkorgen. Mitt fram var det en sorts knäppning och även någon sorts halt tyg. Nej, det var inte tyg, utan tjockt gummi! Det täckte också undersidan av brösten, likt en hylla för brösten. Korsett, tänkte hon och lät handen följa nedför de sammanfogade delarna.
Vid midjan hade hon någon sorts bälte. Det kändes hårt och det märkliga var att detta bälte inte bara gick runt midjan. Handen trevade på bältet och där det som måste vara en korsett tog slut, fortsatte bältet! Ner mellan benen och över fittan!

Ja, det där bältet var inte bara över fittan, för det skylde den också fullständigt. Bältet betydligt bredare här, så fittan inneslöts helt. Inte ens lillfingret gick att få in mellan hud och bälte. Där fittskåran skulle vara, fanns det en upphöjning och hon tog tag i den och försökte dra bältet åt sidorna. Kändes som att någon drog i de inre blygdläpparna! En märklig känsla att ha fittan dold på detta vis och upphöjningen gick inte att rubba mer än ytterst lite.

Hon drog upp benen och provade att sära dem. Det gick inte! Tog stopp medsamma hon försökte och förklaringen satt på hennes lår. Metallband sammanhållna av en kort kedja mellan låren. Även kedjor på båda sidorna som var fästade till det där midjebältet.

Varför låg hon här och var iförd dessa saker?

Hon drog i lårbanden, men de rörde sig knappt. Satt stramt runt låren och kedjorna förhindrade alla försök att dra ner dem. Hon var ändå nyfiken på det där bältet mellan sina ben. Vände sig på sidan och följde midjebandet mot ryggen. Det var en korsett! Baktill ihopsatt med snören likt man snör skor.
Även här var midjebältet sammanfogat med grenbältet. Hon greppade om ett hänglås som givetvis inte gick att få upp. Insåg hur det var påsatt. Bältet gick ned från låset, mellan hennes skinkor. Över anus var det bredare och särade skinkorna. Bältet hade ett större hål där, men där var något. En tunn vajer som först inte känts men fäst i bältet och gick in i hennes ända! Det var tight och omöjligt att dra ut det som tryckts in i anus. Fingrarna greppade och drog, men inte gick det att få bort saken som var i henne. Gav bara en konstig känsla inne i tarmen.

Nu blev det ännu flera frågor i hennes värkande huvud.

Vem hade gjort allt detta med henne och i så fall varför?

Kajsa reste sig långsamt upp från den breda sängen. Huvudet bultade, men hon ville orientera sig lite. Det var ett sovrum i mörka färger. En mörkbrun trädörr som säkert ledde ut från rummet, lockade henne dit. Fötterna stod på en mjuk matta som täckte allt golv i rummet. De stora brösten hjälptes upp av korsettens kupor, men var ändå tunga. Hon tog stöd mot en stor byrå nere vid fotändan, efter att ha stått upp ett tag och hållit i sängstolpen. Hon var naken, förutom korsett och det låsta bältet med lårringarna. Därför blev det bara mycket korta ostadiga steg och troligen inte mycket längre, även om lårringarna inte varit i vägen.

Huvudet dunkade och helst hade hon lagt sig ned igen. Men nu ville hon bara veta vad som hänt henne. Kanske få en och annan ledtråd, för det stod inte riktigt rätt till.

Kajsa tog tag i dörrhandtaget och tryckte det nedåt. Dörren rörde sig inte. Hon drog och tryckte ett par gånger för att konstatera att den inte gick trögt, utan var låst och nyckeln var inte på denna sida. Hon fick syn på en halvhög skärm. Den typ av vikbar skärmvägg som ibland används för att klä på sig bakom. Bakom denna skärm hängde det en vit vid långklänning och bredvid låg det en hög med strumpor och underkläder. De kändes som mjuk bomull och även klänningen var i något liknande material. Volanger runt hela kjoldelen och fina broderier i ljusa färger och några tygblommor prydde bröstdelen. På golvet stod ett par svarta knähöga snörkängor med klack.

Hon hade sett liknande kläder förut, men bara på bilder och då på damer i slutet av 1800-talet. Steampunk, tänkte Kajsa och började fantisera om hon kommit till en sådan träff, där alla klädde ut sig i 1800-talskläder. Var det här någon sorts maskerad och vad gjorde hon i så fall här? Efter en långsam gång mot fönstret, tittade hon ut mellan gardinerna. Hon såg bara en välskött park som slutade med en skog. Inget som gav någon ledtråd var hon var någonstans.

Parken öde på folk och enbart ett par påfåglar spatserade på den stora gräsmattan. Troligen var detta andra våningen, men hon ville öppna fönstret för att kika ut och se hur det såg ut precis under fönstret. Om nu dörren var låst, kanske det istället fungerade att klättra ned? Den nedre fönsterhaken fick hon upp, men lårbanden gjorde det omöjligt att kunna ta ett kliv och ställa sig på fönsterbrädan och öppna den övre. Hur dumt var inte det. Tro sig kunna klättra på väggarna, när det inte ens går att sära benen det allra minsta.

Hon försökte hoppa jämfota ett par gånger för att nå, men då överraskades hon av det som tryckte mot analöppningen. Något stort som troligen tidigare befunnit sig längre in. Det var obehagligt att ha något där och nu ångrade hon hoppandet.

Tog så stora steg hon kunde tillbaks till sängen och lade sig med ändan högt upp i luften. Tänkte att det kanske gjorde att det där stora skulle glida tillbaks till positionen längre in och inte ge henne dessa nödighetskänslor. Tryckte fingrarna mot ändan och kände en sorts kula. Den satt fast i vajern och drog hon i den så gjorde det ont i öppningen. Även att försöka trycka in kulan var alltför smärtsamt.

På tal om nödig. Hur skulle hon nu kunna kissa, med det där bältet mellan benen? Drog i det hårdare, för att försöka få det mer på sidan, men då ömmade blygdläpparna! De satt hopfästade med bältet på något sätt hon inte riktigt förstod sig på. På samma sätt som korsetten höll hennes midja motvilligt insnörd så det knappast gick att andas, hade någon satt på henne detta bälte för att dölja fittan. Det var hårt och antagligen tillverkat i metall.

Den där kulan trängt ur hennes bak, ville hon bli av med. Inte ens att ligga med huvudet och överkroppen mot golvet, kunde den glida in och låta henne slippa den besvärande känslan. Hon upptäckte istället att hennes vanligtvis raka hår, nu var skruvlockspermanentat. En massa lockiga hårtesar kom framför hennes ögon och hon började undra hur hon egentligen såg ut. Rummet saknade speglar. Det fanns i alla fall inga på väggarna, men kanske låg det en liten i någon låda. Huvudvärken började släppa och det var denna gång lite enklare att ta sig fram till byrån.

Turligt nog, kunde lådorna öppnas. De var fulla med underkläder, liknande de som låg på stolen. Översta lådan med linnetrosor som var sydda som två långa ben och gav en helt öppen gren. Det oelastiska midjebandet knäpptes med en knapp och vissa såg ut att vara alltför smala för hennes midja. I andra lådan hade någon placerat strumpor som låg travade i fina högar. Alla svarta och lårlånga. Breda strumpeband skulle säkert hålla dem uppe. De låg i alla fall i samma låda.

I nedersta, den större lådan fanns det korsetter i olika storlekar. Tydliga etiketter med siffror som troligen visade midjemått. Några så smala att de knappast kunde passa på någon kvinna.

Det hördes ljud utanför dörren. En nyckel som stoppades in och vreds om innan den öppnades. In kom en kraftig kvinna, förmodligen mellan 50 och 60. Hon bar en svart långklänning och broderad vit blus. Troligen en korsett under den, för midjan såg onormalt smal ut. I sitt bälte hängde nycklar i en kort kedja.

”Jag ser att ni vaknat upp och det är bra, för nu skall ni kläs för en mindre lunch, men idag blir det här på rummet.”

Kajsa ryckte till och hon ville nu veta vad som hänt.

Hon behövde inte fråga, för damen presenterade sig som husfrun och det var hon som bestämde om inte det kom någon annan order från tredje våningen. Om inte husfrun frågade, skulle Kajsa vara knäpptyst och göra som hon blev tillsagd. Allt annat bestraffades med poäng som omvandlas till en pinsam stund vid piskbänken.

Piskbänken skrämde Kajsa och hon sparade sina frågor. Istället ställde hon sig mitt på golvet och lät sig först bli avklädd till bara korsett och metallbälte. Därefter plockade husfrun fram en potta. En potta gjord för vuxna och det var meningen att Kajsa skulle sätta sig på den. Hon tvivlade på att det var möjligt med det där stålbandet mellan benen. Husfrun gjorde ingen antydan på att ta fram sin nyckelknippa och öppna, så hon satte sig till sist på den och tryckte på så kisset efter en stund strilade genom små hål i stålbandet.

Det var en märklig känsla och troligen som att kissa med trosor på sig. Något Kajsa aldrig gjort. Hon fick en bit papper av husfrun att torka sig med och det var första gången hon inte hade rört fittan efter att ha kissat. Husfrun stod bredvid och var mer intresserad att få henne påklädd. Det där som hon tryckt ned mot anus, tryckte på, men kunde inte få ut det. Hon tittade på husfrun som tog fram något från sin ficka.

”Damen har tydligen gjort oanständiga rörelser, genom att försöka trycka ut pluggen!” Hon tog fram remmar ur sin ficka. Satte först en rem runt ena handleden och därefter den andra. Kopplade dem till de stora ringarna i bröstvårtorna och Kajsa blev rädd att hon i ren förskräckelse skulle dra sönder dem. Det breda läderhalsbandet förhindrade henne att titta mer än rakt framåt.
”Nu kan vi vara lydiga och göra precis som jag säger, eller krångla till det och både få streckar i den svarta boken och bli utan lunch. Förstått?” Kajsa nickade och hörde hur metallbältet öppnades och lossades från midjan. Det drog i blygdläpparna. När bältet inte längre trycktes mot fittan. Lårbanden gled nedför benen och äntligen var hon fri från stålet.
”Nu kommer det att dra lite i slutmusklen, när jag befriar dig från analpluggen. Den har flera kulor och du har olovligen tryckt ut den minsta längst ner. Ovanför den finns det större kulor och det blir enklare om du krystar, samtidigt som jag drar.” Kajsa grimaserade när den stora pluggen sakta vidgade ändtarmsmynningen, men trots att hon betvivlat kom den ut.
Korsetten snördes upp och planschetten öppnades. Äntligen kunde hon andas som vanligt. Det kliade, men händerna kom inte åt. Husfrun gick ut ur rummet och Kajsa stod där helt naken, men händerna fortfarande fästa mot brösten.
Hon passade på att vrida och böja kroppen, nu när den äntligen var fri. Bara husfrun strax tog bort handfängslen och sedan gav tillbaks de vanliga kläderna. Då skulle hon känna sig nöjd, men lunch hade förstås passat fint innan hon begav sig hem. De nya brösten kunde hon också godkänna, om hon fick tillbaks sin frihet.

20 okt 2019
Man
Kvinna
Kvinna som top
Man som top
Kvinna som bottom
Disciplin
Smärta
Smisk
Kyskhetslekar
Orgasmkontroll
Strumpor/underkläder
Korsetter
Epokfetischism
Latex/gummi
Metall


mayflower
K
20 okt 2019

Vill du bli underrättad när mayflower skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.