Lilla Nymfo

Del 12: Provrummet

Det är Leo som behöver nya kläder men Ellen följer med till affären som sällskap och smakråd. Hon tycker att han beter sig lite udda idag. Han är inte sitt glada, vänliga själv, utan plockar på sig kläder under tystnad och ger bara korta svar om hon säger något. Han verkar lite frånvarande, som att han tänker på annat, och ibland ger han henne tysta blickar, som att han bedömer henne. När han har armarna fulla av plagg följer hon honom mot provrummen. Det är en lång korridor med ovanligt dunkelt belysta provrum, och Leo väljer ett av de största längst in.

Ellen sätter sig på en pall utanför men snart kikar Leo upp över kanten på provrumsdörren och ber henne att komma in och se hur kläderna ser ut på honom. Hon kliver in, lite besvärad av att provrummet inte alls är särskilt stort att vara två personer i. ”Skjortan är snygg men byxorna sitter kanske inte så jättebra eller?” säger hon i ett försöker låta avslappnad trots att hon känner sig nervös av den intima situationen. ”Nej, dem var jättefula. Och helt konstigt material, känn”. Ellen har satt sig ner på en låg bänk framför honom och lägger försiktigt sin hand på hans lår för att känna på tyget. Hon lägger märke till att det verkar bulta till i skrevet på de där fula byxorna men låtsas inte om det. ”Jättesvåra knappar också” fortsätter han, ”de gick knappt att knäppa. Kan inte du hjälpa mig få upp dem igen?”. Hon pausar och flackar med blicken. Vågar inte titta upp på honom. ”Okej” säger hon lågt och börjar knäppa upp översta knappen. Det var ju inte alls svårt, tänker hon, och fortsätter ner. Hon känner hur det fortsätter bulta där innanför, och när hon knäppt upp alla knapparna och blottat kalsongerna innanför blir det väldigt uppenbart att ett stånd döljer sig där under. ”Du kan dra ner byxorna” säger han med den myndiga röst som är helt omöjligt för Ellen att säga emot. Hon gör vad han ber om samtidigt som hon tittar ner på golvet och undrar hur han plötsligt kom så smärtsamt nära. Hans skrev är bara ett par decimeter från hennes ansikte när han befaller ”Dra ner dem också”.

Det känns ovant att Leo tar initiativ till såna här saker, särskilt ute i offentlig miljö. Ellen känner hur hon blir alldeles varm i ansiktet av nervositet, men hon vågar inte tveka mer än någon sekund innan hon gör det han sagt. Hon är så nära att hennes ansikte nuddar hans hud när hon lutar sig ner för att dra ner kalsongerna ända till hans fötter. Hans hud är alldeles varm och luktar… som honom. Hon sätter sig upp igen med händerna på knäna, tittar upp mot hans ansikte men slår snabbt ner blicken igen och vet inte riktigt var hon ska fästa den. ”Munnen” säger han lågt, med samma bestämda tonläge som tidigare. Okej, tänker hon, tar ett djupt andetag, lutar sig fram, sätter båda händerna runt roten på hans kuk, och låter den sakta glida in i hennes mun. Leo stryker med ena handen över Ellens hår och tar stöd med den andra mot väggen bakom henne. Han andas tungt men så tyst han bara kan, sluter ögonen och njuter av Ellens våta, varma mun och mjuka tunga. Hon är duktig på det hon gör men snart tar Leo över kommandot och håller hennes huvud stilla medan han bestämmer i vilken takt och med vilket djup han vill använda hennes mun och svalg. Varje gång han stannar upp allra längst in får Ellen duktigt hålla andan och sedan torka av slemmet som i allt större mängd rinner nerför hennes haka.

När några tjejer hörs fnittra utanför provrummet så rycker Ellen sig loss och tittar skräckslaget upp på Leo. Han verkar dock inte bry sig, utan lutar sig ner och viskar i hennes öra ”Ställ dig upp och ta av trosorna”. Ellen känner fortfarande adrenalinet rusa av tanken på att andra hör dem och vet vad de håller på med. Hon sitter kvar och tittar mot den tunna svängdörr som är det enda som skiljer dem mot… vem som helst som är där ute, kanske någon de känner! Då tar Leo tag om hennes överkropp och drar upp henne på fötterna. Han stirrar henne i ögonen och hon minns vad han ville att hon skulle göra. Strumpbyxor och trosor åker av. Tack och lov att klänningen fick bli på så hon inte står där alldeles naken. Leo sticker in handen mellan hennes ben och hon drar efter andan. ”Shh” säger han till henne. ”Du måste vara helt tyst”. Ellen pressar sitt ansikte mot Leos bröst och känner den fräna doften av butiksny skjorta. Hans sköna fingrar blir inte långvariga. ”Ställ dig där mot väggen och lyft upp benet” befaller han. Det är tur att hon är vig, för ståsex är inte det lättaste. Han pressar sin kropp mot hennes och påminner henne ”du måste vara helt tyst”. Sedan trycker han in kuken i henne fast hon kanske inte var så redo för den som hon velat. Det gör nästan lite ont och hon kniper hårt med ögonen medan han håller upp hennes ben och stöter in i henne. När han märker hur Ellens hand letar sig ner mellan hennes ben, fångar han upp den och stannar av sina rörelser. ”Nej. Det här är inte för dig. Du låter för mycket. Du får inte ta på dig själv, och du får inte komma.” Ellen blundar, biter ihop läpparna och andas ut genom näsan. Leo trycker Ellens hand mot väggen och böjer sig ner och kysser hennes mun, samtidigt som han börjar stöta igen, hårdare än förut.

Att stå upp vända mot varandra sådär är inte en optimal ställning, och snart signalerar Leo att Ellen ska vända sig om och ta stöd med händerna mot bänken istället. Hennes kind pressas mot provrumsväggen när han kommer in i henne bakifrån och fortsätter. Det är speglar överallt och Ellen kan inte bestämma om hon känner sig upprymd av situationen, eller bara förnedrad och utnyttjad av någon som vet att hon inte kan säga nej. När han börjar närma sig sitt klimax så tar han tag i hennes armar och drar upp henne mot sig. Han lägger sin hand om hennes hals och fortsätter stöta långsamt, samtidigt som han viskar i hennes öra ”Jag ska komma i dig… och sen ska du ta på trosorna och gå ut och sätta dig på pallen igen”. Hans andra hand smeker över hennes bröst och han börjar jucka snabbare igen. När han märker att Ellen får svårt att vara tyst lägger han istället handen över hennes mun. Han pressar sitt ansikte in i hennes hår och stöter hårdare tills han till slut kommer inuti henne. Han håller fast henne en liten stund till och viskar till henne ”på med trosorna fort, sen sätter du dig utanför medan jag provar resten av kläderna”. Ellen nickar, och han tar bort händerna från hennes mun och hals, och glider ur henne. Ellen kniper allt hon kan för att det inte ska börja rinna medan hon sträcker sig efter trosorna. Hon drar hastigt på dem och böjer sig sedan ner för att ta upp strumpbyxorna från golvet, men Leo hindrar henne. ”Jag tar dem. Ut med dig nu”.

Ellen reser sig försiktigt upp och kikar ut från båset. Där står en kvinna med ett barn en bit bort. De tittar i alla fall inte på henne. Hoppas att de inte har hört något, tänker hon, och smyger ut och sätter sig fort ner på pallen. Hon orkar inte knipa mer nu, och känner hur Leos varma säd börjar rinna ur henne, ner i trosorna. Gud, hoppas det inte går igenom till klänningen och stolen bara, tänker hon. Jävla Leo. Har han också upptäckt hur kul det är att ha en sexslav nu.
Man
Kvinna
Kvinna som top
Man som top
Kvinna som bottom
Man som bottom
BDSM
Övrig erotik
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smärta
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Ageplay
Breath control
Utlåning


Laridae
K33
9 okt 2019

Vill du bli underrättad när Laridae skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.