Master’s liv

Del 1

The_Mr_JR

Kapitel 1

Starten

Jag är en sadist.

Jag upprepar den tanken till min spegelbild som om jag skulle spela ping pong. Jag är en sadist! Jag är en sadist! Jag är en sadist! Jag känner rytmen i det jag säger. Jag är en sadist! Tanken kastas mellan mig och min spegelbild.

Tanken gör mig glad och stolt. Jag har tänkt så lång tid ifall jag är helt ok. Eller om det är någonting fel i mig. Men har nu kommit fram att jag är helt ok. Jag är en sadist. Jag älskar att ge smärta och förnedra. Och det finns flera likt mig.

Allting startade när jag var runt 12 år. Jag var ensam hemma och hitta porrtidningar min far hade gömt. Dem blev likt Kalle Anka till dem flesta barn. En av dem hette ju Kalle, fast den var inte en tecknad. Dock läste jag Kalle Anka först och sedan hämtade en porrtidning från gömställen. Det gjorde jag alltid, när jag var ensam hemma. Jag tyckte mycket om lukten av den tidningen. Jag har svårt att förklara, men den luktade lite smutsigt, men också otroligt spännande. En tung mustig lukt, men samtidigt en frän lukt av synden. Den som man kallade tidigare den svenska synden, men den hade redan blivit mera internationell synd. Den lukten stannade länge på min näsa och började tillslut påminna mig om en tillfredställelse och välmående.

Sommaren, när jag var 13 år, ändrade mitt liv. Jag var hos min mormor och morfar. Och letade på vinden om gömda, spännande skatter. Det jag hottade var så mycket mera än en vanlig skatt. Jag hittade en roman som handlade om en BDSM relation med en Master och hans slav. Och det blev flera slav ju längre man läste boken. Först en kvinna, sedan hennes flickvän och som sist hennes kammarfru.

När jag hade börjat läsa boken, kunde jag inte sluta. Jag läste och läste den varje stund jag fick över. Jag hade i minnen dem mest spännande delarna och jag återkom till dem gång efter gång.

Jag blev fascinerad av hur han kunde styra sin slavinna och även flera slavinnor. Och hur dem lät honom göra vad han ville med dem. Han band dem från taket. Piskade dem. Kittlade dem med en fjäder. Och så mycket annat. Alla tre slavinnor var för honom och dem följde hans regler utan att ifråga sätta dem.

Den boken väckte känslor i mig som jag hade inte upplevt tidigare. Jag visste inte att man kunde bli så upphetsad.

Jag har ju alltid varit mycket aktiv sexuellt. Kåt nästan jämt. Men detta var någonting mycket annorlunda. Känslan som jag kände var magisk. Som att bli drogad. Den fick mig att se en helt annan värld än den konservativa världen jag levde i. Jag blev så fascinerat av den att jag fortfarande kommer ihåg delar av den boken.

Allt detta har påverkat mitt liv stort och alla av mina relationer har haft en viss typ av dominas. Men jag hittade inte någon som var likt mig. Någon som skulle uppskatta det jag hade läste om. Inte innan jag träffade min slav.
Man
Kvinna
Man som top
Kvinna som bottom
BDSM


The_Mr_JR
M52
1 okt 2019

Vill du bli underrättad när The_Mr_JR skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.