Lilla Nymfo

Del 9: Testet

En dag när Leo gått till jobbet men båda tjejerna är lediga, ligger de länge kvar i parets stora säng och myser i förmiddagsljuset. Lydia verkar ovanligt mån om att både kåta upp och tillfredsställa sin vän, med alla medel hon kan komma på. När Ellen till slut börjar närma sig klimax, får Lydia något lurigt i blicken. Hon drar sakta ut den knallrosa silikondildon ur Ellen och slutar att röra henne med händerna. Ellen, som villigt har fått sina händer fastbundna i sänggaveln, tittar oförstående ner på henne. “Det har blivit dags för steg två...” säger Lydia med sin karaktäristiskt obrydda stämma. Hon gaggar sin nervösa slav med en tygbindel, och drar sedan fram en stor, tvådelad analplugg i genomskinligt material och fortsätter “... av din… träning”. Ellen stirrar storögt och kan inte bestämma om hon är mest rädd eller upphetsad. För någon som är lagd åt det undergivna hållet ligger det mycket stolthet i att klara av att göra allt som den dominerande parten önskar. Det är därför Ellen inte ens protesterar när Lydia böjer upp hennes ben och börjar massera in glidmedlet med sina fingrar. Ellen blundar hårt och biter ner allt vad hon kan i munkavlet när Lydia sedan börjar pressa in pluggen i henne. Den första av de två delarna glider in oväntat lätt. “Har du tränat själv?!” utbrister Lydia förvånat. Ellen låtsas inte höra utan stirrar oskyldigt upp i taket.

Den andra, tjockare delen av leksaken, visar sig bli svårare, men med mycket smek och långsam andning så glider den till slut på plats. Ellen, som legat ganska tyst under övningen, ger ut ett långdraget tjut. Lydia tar ur munkavlet. “Hur känns det, är du okej?” frågar hon sin tårögda, flämtande slav. “Det känns… helt sjukt… men… det går” stammar Ellen. Lydia trycker tillbaka munkavlet och sätter sig nedanför henne igen. Hon tar tag i Ellens ben och pressar ned och ihop dem. Ellen gnyr när hon känner leksaken pressa mot henne inifrån. “Håll benen så” beordrar Lydia, sedan lägger hon sig bredvid och pressar en batteridriven men potent vibrator mot Ellens klitoris tills det går för henne.

Lydia tar hon bort munkavlet och befriar Ellens händer. Hon lägger handen vänligt på Ellens lår. “Nu, gumman. Ska du ha den där i dig. Tills han kommer hem”. Ellen bara stirrar i chock. Hon tittar på klockan. Har hon tur är det tre och en halv timme. Behöver han jobba över är det längre. “Okej du får ju ta ut den om du behöver gå på toa såklart. Då får du själv sätta i den igen. Du vet vart glidmedlet är”. Ellen är fortsatt stum. Det är bara att rätta sig, vet hon. Lydia kastar ett par trosor till henne. “Så! Klä på dig. Så tar vi nåt att äta”.

De fyra timmar det tar innan Leo stiger genom dörren, blir väldigt långa för Ellen. Att överhuvudtaget röra sig med den där saken instoppad känns så otroligt konstigt, än värre är det att faktiskt gå, eller böja sig efter något. Lydia har väldigt roligt åt det hela. Hon blir hemskt kåt av att se sin slav så besvärad, och hon hinner under eftermiddagen flera gånger kräva Ellen på olika former av tillfredsställelse, och däremellan blir hon medlidande och vill stoppa ner handen och göra det skönt även för Ellen.

Ellen är så fokuserad på att uthärda sin uppgift, att det inte är förrän Leo faktiskt är hemma och hon känner sig lättad att det äntligen är över, som det går upp för henne att detta såklart bara var början. Helvete.


Ellen har fått lov att själv gå in på toaletten och ta ut pluggen, och sedan duscha av sig. Under tiden berättar Lydia uppspelt för sin man om hur duktig Ellen har varit, hur bra träningen har gått, och om hur trevligt Leo ska få det nu. Hon använder därefter alla knep hon kommer på för att göra honom riktigt, riktigt kåt, lagom till att Ellen kommer ut i köket, med badlakanet virat om sig och håret fortfarande blött och oborstat kring sitt ansikte. Ellen tittar på Leo, biter ihop läpparna och tittar sedan ner i golvet. Lydia ger Leo en uppmuntrande klapp på ryggen “Det här klarar ni bäst ut själva. Jag går ut en sväng!”.

Dörren smäller igen. Ellen häpnar. Allt detta och sedan vill hon inte ens vara med! Kan det verkligen vara så att Lydia fått nog av sexuella aktiviteter för en dag? Eller... är det ett test? Det kommer inte bli roligt för Ellen om Lydia kommer tillbaka och får reda på att de inte har… gjort… det. Övertygad om att så är fallet, låter Ellen handduken falla till golvet, och sedan går hon fram och omfamnar den fullt påklädda Leo. “Hej… du får göra vad du vill med mig nu… allt du vill… överallt…. du vill” hon börjar andas snabbare, halvt upphetsad och halvt nervös. “Är du säker?” frågar han. “Vill du?” Hon nickar intensivt men han märker hur nervös hon är. “Okej. Okej. Men vi kan ta det lite lugnt. Okej? Ta det lugnt” han klappar henne lugnande över håret, nacken och ryggen. Sedan in med handen mellan hennes ben. Mmm, så himla skönt, tänker Ellen, kan vi inte bara göra detta och inget annat.

“Hoppa upp” säger Leo kort, och drar sedan ner sina byxor. Ellen hinner knappt förstå innan hans händer tar tag om hennes midja och hjälper henne upp på köksbänken. Sekunder senare är han redan inne i henne. I… rätt hål, tänker Ellen. “Ska vi… inte...” stammar Ellen fram mellan sina stön. “Shh, ta det lugnt” säger han igen, och håller om hennes överkropp med ena armen, medan hans andra hand lyfter upp hennes ben och han fortsätter stöta i henne, nu ännu djupare. Ellen försöker göra som han säger. Ta det lugnt och försöka njuta. Här blir hon knullad på det mest teatraliskt perfekta vis av någon hon tycker hemskt mycket om, och ändå kan hon inte låta bli att mest tänka på det som komma skall.

Leo förstår till slut att Ellen inte kommer att bli mycket lugnare. Han lyfter ner henne på golvet och vänder henne om. Hon tar tag i kanten på bänken och tittar ängsligt bak mot honom. “Du kan luta dig fram” säger han. Hon böjer sig framåt och lägger sin kind mot bänken, och armarna runt huvudet som en skyddande mur. Hon andas djupt och gör sig beredd. Så känner hon hans hand längs insidan på sitt lår. Han hjälper henne att sära lite mer på benen. Hon försöker svanka så gott det går men det är svårt när man är så nervös att kroppen kämpar emot och bara vill vika ihop sig till en boll.

Leos fingrar smeker henne snällt på det bästa stället, en tillräckligt lång stund för att Ellens kropp ska sjunka ner lite och hennes andning bli tung av upphetsning snarare än nervositet. Så trycker han in kuken i henne igen. I… rätt hål… igen. Han lutar sig framåt och låter Ellen suga på hans fingrar. Mmm, fingrar… kuk… det är så skönt att Ellen precis börjat släppa tankarna på det där andra hålet, när Leo reser sig upp igen och hon känner hans blöta finger tryckas in just där. Hon andas in så häftigt att hon nästan börjar hosta. Sedan minns hon sin träning och andas ut långsamt och försöker slappna av. “Kom igen Ellen. Det här fixar du.” peppar hon sig själv.

Leo fortsätter långsamt att jucka, och snart försöker han trycka in ännu ett finger i det andra hålet. Ellen flämtar och försöker böja bakkroppen och streta på det sätt som gör det enklast för henne. Så drar han ut både fingrarna och kuken, och hon sneglar bakåt och ser honom sätta på en kondom. “Okej, okej, det här händer, nu händer det” tänker hon och stålsätter sig. Han lutar sig fram över hennes rygg igen och börjar gnida kuken mellan hennes ben. Han låter den återigen glida in där hon faktiskt gillar att ha den, med bara några gånger, sedan är han uppe och pressar ollonet mot andra hålet. “Går det bra?” viskar han. “M... mmm… det går… du får” lyckas Ellen klämma fram. Och han fortsätter pressa, tills han till slut kommer in. Och in. Och in. Det känns som att han plötsligt är minst tre gånger längre in än några andra hål hon haft honom i.

Ellen biter ihop allt hon kan och andas djupt och långsamt för att låta bli att skrika. “Vilken tur att han inte kan se mitt ansikte just nu… annars hade han nog inte velat fortsätta” tänker hon. Hon rycker till av obehaget när han drar den utåt igen i sin första juckning. “Fy faan, varför gör folk det här?!” tänker hon och försöker få sina stön att låta som njutning. Hon vänjer sig dock oväntat snabbt vid känslan, och snart känner hon sig trots allt lite mer avslappnad. Det är verkligen inte skönt, men… det funkar.

“Går det bra?” frågar Leo igen och stannar upp för en stund. Ellen sneglar bak mot honom och nickar. “Gör det ont?”. Hon skakar på huvudet. “Tycker du om det?” lägger han till. Ellen tvekar en sekund. Hon har väldigt svårt för att ljuga, även för att göra andra glada. “Ehmm… om du tycker om det… så får du göra… som du vill” svarar hon till slut. Han tvekar en sekund. “Ställ dig upp” säger han sedan. Ellen tar stöd med sina armar och trycker långsamt upp överkroppen från bänken. Hans kuk är fortfarande inne i henne och hon måste andas sig långsamt genom rörelsen. När hon står upp, tar han ett tag om hennes hals och trycker henne mot sig. Hans andra hand smeker sig ner över framsidan av hennes kropp, och in mellan hennes ben. “Du är väldigt duktig” viskar han i hennes öra, och fortsätter sedan att stöta.

Nu kan Ellen inte längre behärska sina ljud. Det känns ännu mer där bak i den här ställningen, men hans hand där nere gjorde all skillnad. Känslan är så ny och ovan att hon inte kan avgöra om det faktiskt är stön av njutning ändå. Men en sak är säker. Hon har aldrig tidigare känt sig så till lags. Så duktig. “Han är så nöjd med mig nu” tänker hon när hon känner hur Leo till slut får utlösning och saktar ner. “Och det kommer hon också att vara”.
Man
Kvinna
Kvinna som top
Man som top
Kvinna som bottom
Man som bottom
BDSM
Övrig erotik
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smärta
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Ageplay
Breath control
Utlåning


Laridae
K33
17 sep 2019

Vill du bli underrättad när Laridae skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.