Lilla Nymfo

Del 8: Belöningen

Ellen sitter på bussen hem när hon får ett meddelande i mobilen. Det är Lydia som skickat en bild. Fotot föreställer hennes hand, placerat på vad som måste vara Leos stånd, med kalsongerna på. Också kommer en text. “Vi väntar på dig. När du kommer hem får du inte säga ett enda ord, förrän vi är klara med dig. Vi ses snart.” Ellen tittar sig generat omkring som för att försäkra sig om att ingen annan sett. Hon blir alldeles varm mellan benen och biter ihop läpparna. “Lydia… din snuskiga, busiga…”, tänker hon i nervös upphetsning, och räknar minuterna tills hon är hemma.

På köksbänken ligger en lapp. “Ta av dig alla kläder och sätt på dig detta. Kom sen in i sovrummet och ge kopplet till din ägare. Och kom ihåg, inte ett ord!!” Under texten är det ritat ett hjärta. Bredvid lappen ligger ett brett svart läderhalsband med tillhörande koppel. Ellen skrattar inombords. “Jaha. Varför är jag inte ens förvånad?” tänker hon, och tar raskt av sig kläderna. Det är lite knivigt att spänna halsbandet lagom hårt på sig själv, men det går, och sedan tar hon kopplet i handen och går förväntansfullt in i sovrummet.

Där inne ligger hemmets värdar och verkar redan vara i full gång med förspel. Lydia reser sig på armbågarna. “Titta! Vår gäst har anlänt” säger hon glatt. “Har du haft en bra dag?” Ellen är på väg att öppna munnen men kommer på sig själv i tid, som tur är. Hon biter ihop och nickar med ett leende. “Duktig!” svarar Lydia uppmuntrande och sträcker fram sin hand för att motta änden av kopplet som sitter fäst vid Ellens hals. Hon rycker hårt i kopplet och Ellen faller framåt och får ta stöd med händerna på sängen. “Dags att jobba. Du kan börja med att gå ned på mig” säger hon helt obrytt medan hon sätter sig tillrätta, halvlutad mot sänggaveln, med benen uppdragna och särade. Ellen kryper fram mot henne på alla fyra och lyder ordern. Lydia håller hela tiden hårt i kopplet och mumlar tyst “Mmm… duktig… fortsätt så”, och efter en liten stund beordrar hon “Fingrar”. Ellen lyder och låter först ett och sedan två fingrar glida in, samtidigt som hon fortsätter att slicka. Lydia lägger huvudet bakåt och kniper med benen om Ellens kropp.

Leo har legat bredvid och tittat på spektaklet, men nu reser han sig och försvinner bakom Ellens synfält. Snart känner hon hans händer stryka över hennes skinkor, och sedan hans varma våta tunga mot hennes blottade kön. “Nej nej nej jag gillar ju inte att bli slickad” tänker hon och spänner sig. Han särar mer på hennes ben och fortsätter. Hon försöker koncentrera sig på Lydia men kränger så med bakkroppen att Leo till slut ger upp och använder sina fingrar istället. “Hon är ju helt överdrivet våt redan” flinar han till sin flickvän. “Klart hon är. Det var hon nog innan hon ens kom in genom dörren. Varsågod att ta för dig” svarar hon. Ellen stålsätter sig. “Shit shit shit nu kommer den” tänker hon och knyter hårt den hand som inte är upptagen med att tillfredsställa sin ägarinna. Hon trycks framåt och förlorar helt fokus på sin uppgift när hon känner kuken pressas in i henne. Lydia känner sig barmhärtig och låter det gå några juck innan hon rycker till hårt i kopplet igen. “Har jag sagt åt dig att sluta?”. Hon behöver inte säga mer. Ellen tar ett djupt andetag och låter både tunga och fingrar återgå till sin uppgift.

När de hållt på en stund är Lydia redo för nästa steg i sin lek. Hon ger kopplet till sin man att hantera, och Ellen får snällt vända sig om och låta sin mun jobba vidare på honom istället. Leo står på knä i sängen och går igång på att kontrollera kopplet mer än han hade trott. Han håller det kort och påminner henne med små ryck att han vill att hon ska titta upp på honom medan hon suger.

Lydia smyger ner bredvid sängen och tar fram sin låda med redskap. Det är inte första gången hon använder en dildo på Ellen, men det är första gången hon gör det medan Ellen suger av Leo samtidigt. Det är kul att se den duktiga lilla slavens kropp själva och kämpa, men bara en stund. Lydia tycker att det börjar bli dags för kvällens höjdpunkt. Hon slickar på sin tumme och börjar gnida den över Ellens hittills oanvända bakre hål. Ellen fryser till och måste använda all sin behärskning för att fortsätta ge Leo vad han vill ha. Lydia börjar pedagogiskt förklara vad som händer. “Nu är det så… att Leo väldigt gärna vill sätta på nån… där bak. Och jag tycker inte det är så himla najs. Så. Det kommer bli ditt jobb Ellen!”

Ellen vill slita sig loss från de båda och protestera. Det här har hon inte gått med på, och det är inget hon vill vara med om. “Allting kan inte vara som i en porrfilm!” tänker hon och blir nästan arg på Lydia. Men hon behärskar sig och säger inget. Hon är inte särskilt sugen på bältet idag. “Men” fortsätter Lydia, lite mer barmhärtigt, “idag ska vi bara öva!... Leo, kan du bli klar nu? Jag tror inte du vill ha den i hennes mun när detta händer”. Leo signalerar åt sin flickvän att komma bort till honom. Hon ställer sig på knä bredvid den hårt kämpande Ellen och tittar frågvist på sin man. “Bara kom hit” säger han och drar hennes huvud upp mot sin hals, samtidigt som hans andra hand fortfarande håller hårt i kopplet. Lydia börjar kyssa och smeka honom över hela kroppen. Hennes händer smeker över hans hals, hans bröstvårtor, ner vid hans kön där de möter Ellens läppar och händer, och sen upp över honom igen.

Snart orkar hon inte vänta längre, och hon testar att få sin kille över kanten med att viska i hans öra samtidigt som hon klämmer åt runt hans pung “mmm, kom nu älskling, kom i hennes mun, hon är så duktig -”. Hon hinner inte längre än så. Leos hand griper krampaktigt tag om Ellens hår när han låter sin sats spruta in i hennes mun. Hon rycker sig loss och spottar ut allt på lakanet. Leo släpper kopplet och lägger sig ner på rygg i sängen. Ellen flämtar en stund och är precis på väg att säga något till Lydia, när hon avbryter “App app! Du behöver visst hjälp att hålla tyst...”. Innan Ellen vet ordet av har Lydia stoppat in ett tygstycke i hennes mun och knutit åt det hårt bakom nacken. Ellen gnyr ynkligt och bestämmer sig för att ge upp. Lydia får ändå alltid som hon vill.


“Slappna aaaaav” klagar Lydia för minst tionde gången medan hon försöker pressa in den kalla, metalliska analpluggen i Ellen, som nu står på knäna i sängen med huvudet ner mot lakanet och händerna bundna och instoppade mellan sina knän. Lydia lägger leksaken åt sidan och bestämmer sig för att testa en sak. Hon vet inte själv om det är en masochistisk myt att det är lättare att göra det hon försöker med, om man ger lite smisk först. Värt ett försök, tänker hon, och drar ut Leos bälte ur byxorna som ligger slängda på golvet. Ellen vänder sig förskräckt om och verkar försöka signalera att hon inte vill. Lydia saknar dessvärre helt medkänsla i de här situationerna. “Leo, du får hålla kopplet så hon sitter still!”. Och sen kommer rappen. Tio? Tjugo? Ellen tappar räkningen där hon ligger, fastbunden, munkavlad, och helt utelämnad till sin ägarinnas nycker.

Kanske beror det på ren uppgivenhet och utmattning för Ellens del, men efter smiskomgången lyckas Lydia till slut pressa in hela pluggen i den genom tygbindeln skrikande Ellen. Lydia ler brett och klappar och pussar uppmuntrande på sin väns rödsmiskade skinka. “Sååååja, lilla vän. Du är den duktigaste lilla slaven i världen. Nu ska du få din belöning”. Hon vänder sig mot Leo som halvt road, halvt skärrad har legat en bit ifrån och tittat på under hela övningen. “Kan du köra igen? Tror du? Det är den bästa belöningen! Jag tycker verkligen hon förtjänar det bästa idag. Om jag suger av dig först?”.

Jodå, han kunde, visar det sig. När Lydia har använt sin mun för att göra Leo redo igen, sätter han sig försiktigt bakom Ellen och lägger märke till den glänsande änden på pluggen som sitter instoppad i hennes bak. Ellen har legat där och bara andats en stund medan hon väntat på dem, och när hon förstår vad som är på väg att hända gnyr hon högt genom tyget igen. Det är en tillräckligt märklig ny känsla att ha den där grejen instoppad i ändan, och hon är rädd för hur det kommer kännas att bli knullad samtidigt. Leo förstår hennes rädsla och smeker henne snällt mellan benen tills hon går från spänd till avslappnad, till så upphetsad att hon inte kan vänta längre på att få honom i sig. Och det får hon.

Ellen skriker högt med ansiktet vänt ner i madrassen när Leo sakta, sakta tränger in i henne. Och så börjar han stöta. Långsamt först, sen snabbare. Ellen har vänt upp huvudet igen för att få tillräckligt med luft trots munkavlet. “Tur att vi gaggade dig annars hade vi blivit vräkta, som du låter!” säger Lydia med fejkad nedlåtenhet, och leker med kopplet som fortfarande är fäst runt Ellens hals. Hon flyttar sig närmare Ellens kropp och stoppar in sin hand mellan vännens ben. “Här är din belöning, mina fina lilla vän”, viskar hon mjukt och låter sina vana fingrar hjälpa Ellen till den starkaste orgasm hon någonsin upplevt. Det är som att det aldrig tar slut, och även efter att hon slutat skrika och stöna så ligger hon och skakar och skälver i vad som känns som en evighet efteråt.

Leo och Lydia har lagt sig på varsin sida om sin slav, som nu ligger i fosterställning och bara andas. Leo ligger bakom med armen om henne, och Lydia ligger framför och tittar lite oroligt på den flämtande lilla varelsen. De har försiktigt lyckats lirka ut pluggen ur den skälvande kroppen, och tagit av både repet, kopplet och munkavlet, men Ellen har fortfarande inte sagt ett ord. Lydia klappar henne över håret och kinden “Hur är det? Du får lov att prata nu” säger hon så mjukt hon bara kan. Det går någon sekund, sedan tittar Ellen upp mot henne. Hon slår armarna om sin älskarinna och pressar sitt ansikte mot hennes kind. Till slut lyckas hon viska fram ett enda ord. “Tack”.
Man
Kvinna
Kvinna som top
Man som top
Kvinna som bottom
Man som bottom
BDSM
Övrig erotik
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smärta
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Ageplay
Breath control
Utlåning


Laridae
K33
17 sep 2019

Vill du bli underrättad när Laridae skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.