Gott & Blandat (Pubhäng)

Del 1

Fredag 13 september och fyra fredagar med 1 gång i månaden kommer Majs, Cocos och Faktotum arrangera Gott & Blandat häng på Secret Garden i gamla stan.


Vad händer?
Kom och häng vid frågehörnan!
Vid ett av borden kommer det under kvällen va frågehörna med fokus på ett specifikt tema, hälsar Cocos.

Här finns möjlighet att ställa frågor, diskutera eller kanske bara lyssna.
Det kommer vid varje tillfälle finnas en person som mellan kl 18-20 svarar på frågor utifrån egna erfarenheter.
Bordet kommer va markerat med en skylt och vid bordet (liksom på resten av träffen) är det ingen utlevnad samt ”vanliga” kläder som gäller.

Teman:
September: Ny och undergiven
Oktober: Kinkyevents (dresscode, vad förväntas, vågar jag)
November: ny och dominant
Sista temat röstas fram på ds under hösten.

Gott och blandat kan även dyka upp på flera pubar runt om vårt avlånga land under hösten eller efter nyår. Tanken är att sprida kunskap med glädje där ingen ska behöva känna sig ensam med sina funderingar. Utan vi är många inom BDSM världen som finns och ingenting är konstigt. Många tittar och drar sina fördomar genom att se fetischklädda vackra människor men allt sitter inte i kläderna och begreppet BDSM är inte så farligt som många vill få det till.

Tillsammans sprider vi kärlek och fina samtalsstunder på den nivå vi själv önskar berättar Majs som fortsätter att berätta att det är skönt att ha med Faktotum och Cocos på detta spår då jag är mer än fixer och resterande kan sköta snacket samtidigt som vi är i en skön miljö.

Gott & Blandat kan även dyka upp som pubhäng på flera orter i vårt avlångaland. I samband med Söderhamn Pride 2020 kommer det även finnas möjlighet till Gott & Blandat häng.

Trevlig höst önskar vi från oss till er alla.