Lisas Rapegame, del 1
Lisas rapegame!

Deltagare:
Lisa
Raper 1
Raper 2 (
Boss 1
Boss 2

Scenariobeskrivning

Lisa vandrar på en ödslig väg (återkommer om specifik tid och plats) på eftermiddagen. Hon är iklädd trashiga kläder. Typ jeansshorts, fishnets med hål, sladdrigt trasigt linne och lite utsmetat smink.

Efter en stund stannar det en skåpbil med två okända män i 30-40-årsåldern som frågar vart Lisa är på väg. Hon mumlar bara ”hem” och fortsätter gå. Går lite fortare. Männen kör då fram och ställer bilen framför henne och hoppar ur. Säger åt henne att lugna ner sig lite. Hon blir rädd och stannar. De går långsamt mot henne och småpratar tyst sinsemellan. Plötsligt rusar en av dem runt Lisa och ställer sig bakom henne medan den andra springer fram och ställer sig framför henne. De tar tag i henne. Det blir en del tumult eftersom Lisa kämpar emot. Det är dock inga problem att hålla fast henne då hon är tunn och späd och männen är stora, starka och vältränade.

De släpar Lisa mot bilen och medan den ena mannen håller fast Lisa öppnar den andra bakdörrarna. Sedan hjälps de åt att slänga in Lisa i bilen. Därinne finns två bojor som sitter fast i kedjor i bilen samt några skitiga trasmattor som ligger slängda på golvet. Med lite besvär får de på Lisa bojorna runt handlederna. Lisa hamnar automatiskt på rygg med fötterna utåt mot bakdörrarna. Lisa blir rädd och börjar gråta. Frågar vad de vill och vad de ska göra. Den ena mannen sliter av Lisa hennes linne så att brösten blottas och svarar sedan:

-”Lugn o fin bara tjejen. Vi ska ta dig till gården där vi ska leka lite med dig. Sedan ska du få träffa bossarna som bestämmer vad som ska hända. Om du bara tar det lugnt och fint så kommer allt gå jättebra.”

Därefter hoppar den andra mannen in och sätter sig bredvid Lisa medan den första stänger dörrarna och sätter sig bakom ratten.
De åker iväg och det kränger och skakar inne i det obekväma utrymmet. Det skaver runt handlederna och Lisa känner att det inte är någon idé att göra motstånd. Hon slappnar av och försöker lägga sig lite bekvämare. Tittar från sidan på mannen som sitter bredvid henne. Hon undrar vem han är och hinner tänka att han är rätt snygg och om det bara var andra omständigheter så skulle hon kunna vara attraherad av honom. När han märker att hon betraktar honom ler han ett snett leende och grymtar till lite. Utan ett ord greppar han hennes ena bröst och klämmer åt rätt hårt. Sedan för han ner handen mellan hennes ben och krånglar in fingrarna vid sidan av jeansshortsen. Lisa stelnar först till och får panikkänslor i kroppen. Tusen tankar rusar genom hennes huvud men till sist landar hon i en känsla av uppgivenhet och passivitet. Tänker lite förvirrat men ändå rationellt att det inte är någon idé att kämpa emot. Nu har han bökat sig in så mycket att han fått upp ett par fingrar i fittan på Lisa. Han lutar sig över hennes kropp och försöker trycka in fingrarna längre in. Lisa känner en stor förvirring för samtidigt som hon är livrädd, panikslagen och stel så börjar det pirra i underlivet. Den där välbekanta känslan av att bli upphetsad som kan tränga sig på. Ibland vid de mest olämpliga tidpunkter.

Precis när hon börjat förbanna sig själv för sin reaktion så bromsar bilen in hårt så att de nästan åker in i väggen. Mannen bakom ratten kliver ur och öppnar bakdörrarna. Flinar till när han ser att hans kompis bökat undan jeansshortsen på Lisa.

”-Aha, har du tjuvstartat din överkåta jävel!”

Han kliver in och hjälper kompisen att lossa bojorna runt Lisas handleder. Sedan ömsom puffar, ömsom lyfter de ut henne ur bilen. Får upp henne på fötter. Det svajar till i Lisas huvud medan hon ser sig omkring. De befinner sig på en rätt stor gårdsplan på en bondgård. Hon huttrar till och undrar vad som ska hända härnäst.

De leder sedan in henne i det herrgårdsliknande huset. De går genom en lång korridor med mörka träpaneler på väggarna. I slutet av korridoren står en dörr på glänt och hon ser att det lyser som av strålkastare där inne. Hon knuffas in i rummet som är inrett med mörkröda tapeter, tunga röda gardiner täcker fönstren. På golvet en stor tjock matta. I mitten står en gigantisk säng, även den med vinröda sängkläder och kuddar. De leder fram henne så att hon står framför sängen. Backar lite och tittar på henne med intensiva blickar.

”-Klä av dig!” säger mannen som körde bilen. Lisa skakar till när hon hör hans mörka röst. Han är lång, mycket stor och kraftig. Inte lika bildskön som sin kompis men ändå med en kraftfull utstrålning.

Utan att reflektera över det absurda och skrämmande i situationen lyder hon och kliver ur sina DrMartens-kängor, jeansshortsen, fishnetstrumpbyxorna och de minimala trosorna. Det sönderrivna linnet drar hon bara åt sidan så faller det av.

”-Vilken duktig liten slampa vi hittade på vägen! Precis som chefen ville.”

Den stora mannen ler lite snett, kliver fram mot Lisa och knyter en sidenscarf runt hennes ögon. Det blir alldeles tyst och Lisa undrar vad som händer. Plötsligt hör hon en dörr öppnas i ena hörnet av rummet. Den måste ha funnits bakom ett av de tunga draperierna. Nu hör hon en ny röst. Ett helt annat tonfall än de andra två. Känns som någon som har auktoritet och är van att bli åtlydd.

”-Så detta är vad ni hittade på vägen?!” Det kommer ett mumlande och otydligt svar från de två andra männen.

”-Söt och oskyldig. Näpna små bröst. Men frågan är vad hon kan!” säger rösten i hörnet.

Insikten att hon är på väg att bli ett verktyg eller leksak i några hänsynslösa människors händer sjunker sakta in i Lisa. Men till sin egen stora förvåning gör det henne inte upprörd och rädd. Hon upplever en konstig känsla av mening och sammanhang. Hon börjar till och med känna att hon längtar efter vad det nu än är de kommer göra. Som att detta ska ge henne en chans att visa vad hon går för. Att hon är stark, duktig och lydig.
Man
Kvinna
Man som top
Kvinna som bottom
Skamlekar
Fear Play
Rollspel


MarquisBovary
M58
15 aug 2019

Vill du bli underrättad när MarquisBovary skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.