Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 1

Jag var 25 år gammal och skulle till slut flytta hemifrån. Jag hade kommit in på utbildning till sjuksköterska på en annan ort än jag var uppväxt. Jag skulle få bo i en lägenhet i ett mindre hyreshus som ägdes av några släktingar till min mamma, paret Stål i 65 års åldern.

Jag var tredje och yngsta barnet. Jag hade två äldre sportiga bröder. Själv var jag blyg och liten till växten. Jag var rädd av mig och tydde mig snabbt till mammas trygga famn. Mamma tyckte mycket om mig och kallade mig lilla sötnosen även så andra hörde det.

Hon började också klä mig i flick-kläder eftersom hon tyckte jag blev ännu sötare då. När vi hade gäster klädde hon mig som en liten docka, så fick jag sitta i hennes famn eller någon annan tants famn och bli kramad och pussad på hela tiden. Jag tyckte själv mycket om det.

Fast när mamma ville att jag skulle ha flick-kläder på mig i skolan så ville jag inte. Mamma förstod också att jag skulle bli retad då. Så vi kom överens om att jag skulle ha flick-underkläder (linne, strumpor, trosor) och tröja o byxor utanpå. Sedan pratade mamma med gympafröken så att jag fick ha gympa med flickorna istället för pojkarna. Flickorna var snälla mot mig, så då blev jag inte retad.

När jag sen kom hem fick jag direkt innanför dörren ta av mig tröjan och byxorna så att jag bara hade underkläderna på mig. Det tyckte jag också passade bra då jag var minstingen i familjen. Då bestämde mamma att är man så söt då får man vara klädd så även när det kommer gäster eller man har kompisar på besök. Det kändes lite konstigt i början men jag vande mig vid det också.

Senare när jag kom upp i tonåren så kunde det bli lite pinsamt när mina bröder hade flickvänner och jag hade mina söta underkläder på mig. Fast eftersom jag var väldigt liten till växten och mindre än dom så brukade dom ta upp mig i famnen, gosa med mig och låtsas att jag var deras lilla barn. Dom var också barnvakt åt mig ibland när mamma skulle några ärenden.

Mina bröder flyttade så småningom hemifrån och jag själv fyllde 18 år. Mamma tyckte då att eftersom jag fortfarande var ganska liten (160cm) och väldigt tillgiven mamma, jag älskade mammas famn, så skulle vi fortsätta med våra rutiner att hemma alltid hade flick-underkläder på mig. Även pappa hade vant sig och tyckte det var mysigt att ha mig i knät ibland.

Under några år prövade jag på olika jobb som städerska och undersköterska, innan jag kom in på utbildningen till sjuksköterska. Och jag hade alltid underkläder på mig som mamma köpte, klädde på mig och också klädde av mig när hon nattade mig (tyckte jag fortfarande var mysigt). När vi hade gäster hemma var också fortfarande klädd så. Dom flesta kallade för lilla sissy, så mamma och pappa började också göra det.

Nu hade det då alltså blivit dags för lilla sissy att flytta hemifrån, till släktingarna paret stål på en annan ort. Mamma och lilla sissy var på väg i bilen och snart framme.

Fortsättning följer...

Tillagd 29 jul 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23367  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024