Logga inBli medlem
Detta är jävla poesi
vi pratar inte om det, men vi ser nog både ett och annat båda två. de där tofflorna var inte där för typ tre veckor sen. nu är de jävligt snyggt placerade vid sängbordet. jag säger inget om det om du inte klagar över att de där trosorna som du glömde för evigheter sen är borta för evigt. de ser du fan aldrig igen, de tillhör upphittaren.

jag försöker klä det i ord, omnämna det på något sätt men du ser det fan inte. okej för mig, vi behöver inte sätta etiketter på det men anser du att det bara är vanligt sex och inget konstigt eller avancerat så kan vi ju säga så. men är blodiga lakan och ett rus vanligt jävla sex då är jag lite nyfiken på vad kinky sex är för dog. men jag är helt med dig, vem fan behöver trams som stoppord och uttalade roller?

Du försöker framstå som fattig ointresserad a det som är materialistiskt och det kan du väl få vara men jag har sett din garderob och de där stövlarna är an inte vänster. och jag säger inget om det om inte du heller säger något. Jag dyrkar ingen kvinna, kvinnlig list funkar inte.e kvinna i sig ockar inte, det räcker inte för jag har mina tankar och jag trivs bäst i mina egna tankar i mitt egna huvud. men en kvinna som har spnnande tankar har något som jag vill ha. en kvin som får det att smälla till i mitt huvud med någon intressant tanke får mig att vilja ha henne. och du, du har dessutom ett hjärta av guld och en själ vävd i regnbågens alla färger.

Jag tramsar inte, håll käft och levers eller sluta störa mig, jag har mina egna tankar att helt gå upp i. jag dyrkar inte någon snygg brud, men jag faller pladask för den varma själen, det goda hjärtat och det skarpa intellektet som du har. jag älskar din medmänsklighet, din omtanke för de som fan har det tufft. jag respekterar din superstarka feminism och dit mod då folk kritiserar metoo. jag blir jävla svag för ditt civilkurage och jag älskar hur stark du är, hur du skapar så mycket av nästan inget alls. ditt intellekt får mig att vilja sitta i timmar med ig. men kvinnor om ska dyrkas kan dra, kvinnor som tre att kvinnlig list funkar kan dra, men få mig att köpa att ett ”dockhem" är bättre än "röda rummet" så har du mig på fall.

du vakna kåt och du tog mig det var så det var, absolut. den där tungan mellan dina ben och de där väsande orden som berättar vad som kommer hända och vad som förväntas i utbyte för en timme eller tv¨i himmelriket är bara en dröm som ingen ändå kommer minas. men visst vill du ha en kamp fine, men jag hade fan inte lagat om du valt repen i stället. jag hade fan inte sagt något om piskan åkt fram, men visst fine är du helt inne på vassa klor så är inte jag den som klagar. det är upp till dig.


och jag masserar lite och jag andas lite vid din tinning så min andedräkt som följer med mina ord når ditt öra. Och jag masserar lite mer, lite hårdare, och du adas lite tyngre och du stönar lite högre. och jag masserar ännu mer, ännu hårdare, och du stönar och du kinder och du börjar nypa mig. så jag masserar ännu mer, och jaghar en bestämdhet i min massage, et mål och jag hör knappt dina ord för du stönar högre och högre i takt med att jag masserar mer och mer bestämt, mer och mer intensivt.

så alla är så jävla mycket och det finns ett jävla namn för allt och inget. jag fattar inte ett dugg, men det är väl så det ska vara. jag går runt och njuter av Guns and roses och Madonna och jag känner mitt inre vakna. ännu e dag på jobbet och Alice Cooper heller mig sällskap. och jag ska öva omläggning, jag ska träna blodtryck. De där randiga knästrumporna får mig att minnas julafton 2004, då jag porrsurfa på randiga knästrumpor, en jul att minnas. de där randiga knästrumporna och några instruktioner från en annan värld och jag gör det jag ska samtidigt som jag bekämpar mina tankar. ett kvinnligt fnittrande och en diskussion kring hur vida övertrycket verkligen var 153. jag förklarar det med e stressig tur och någon annan drar upp svullnad som tänkbar orsak och det fnittras.


december 2018, januari 2019 är så avlägset. jag är sönderslagen och utplånad men jag är i bättre form än på länge. jag vet inte hur ofta, jag vet inte ur mycket och jag vet knappt inte med vem men det går att börja med cider och sluta med mörk rom. vi börjar med varsin sexa oc tar de därifrån så får vi se var vi landar. och jag kan inte låta bli att nämna de där stövlarna, de där klackarna. vi tar lite till. du säger att du faller för mina ord och mina tydliga drag av mörker, feminism och en personlighet som är väl förankrad i galenskap. jag ler mot dig och har inget svårt att medge att jag älskar dina feministiska åsikter och din gudomligt vackra kropp.

du lutar dig fram och väser ” Jag gör vad fan du vill, gör med på vad fan som helst, jag gör vad ä som krävs men du ska fan skriva en av dina noveller med mig i huvudrollen, fattar du…?” jag ler, det var inte första gången jag hörde det, det var inte första gången som jag ingick en sådan deal. men jag funderar på vad fa jag ska göra, jag gillar förhandlingläget. jag känner hur jag vibrerar. jag känner hur jag börjar formulera ord och jag låter orden tränga fram som för att pröva dem på dig. Jag testar fraser på dig samtidigt som mina fingrar närmar sig din strupe. vi skålar och mina fingrar sluter sig runt din strupe prövande. jag tar bort mina fingrar och funderar på vad mer jag skulle kunna tänka mig. lite strypsex tycks tilltala dg lika mycket som mig. för u och jag är av den gamla skolan även om du säger att så inte är fallet. jag säger att du är en av de som varit med och du säger att du aldrig någonsin ens skulle tänka en sådan tanke. du är inte intresserad av perversioner samtidigt som dina ögon lyser och dina naglar kläder huden vid min hals och nacke. vi kommer blöda i takt med att vi dricker rom och om jag vaknar med blodiga rivmärken ska fan du vakna med blåmärken över din rumpa och dina lår, blåmärken efter mi fingrar.

och jag slickar lite grann och du pratar lite, och jag slickar lite mer och du pratar lite mer. och jag sikar mer och mer och du pratar mer och mer i takt med att jag slickar mer och mer och mer och mer……..


så alla har en massa skit för sig. det är massa trygghetsknaraker och de måste poängtera det uppenbara. men älskling jag är mina ord och det är mina ord som gör dig till den du är i mi famn. de har en jävla massa namn fr allt, jag håller med dig. Vad fan är 50 nyanser och den nya världen mot Rolling stones, Guns And roses och Madonna? 50 nyanser och mr grey är en fitta det är Alice cooper, det är Mick Jagger, det är Axl Rose som är grejen. Mr grey är en kärring, älskling jag är helt för SIlvferbijelke, jag håller med dig behöver vi verkligen det där? massa måsten, en massa krav, en massa skit, en massa mallar.en massa jävla självutnämnda experter och så några konstiga träffar. älskling jag behöver inga jävla fikaträffar, älskling behöver du fikaträffar? jag har en flaska ro och några poetiska strofer på lager och e brutal hunger efter dig och din kropp, kan det räcka för en kväll som denna? fan det är ord, det är själ. det är tystnaden mellan orden. fan älskling det är poesi, det är jävla rock n roll. och älskling det finns ännu mer rom.

”var en duktig flicka, sära på benen och håll käft och låt mig sluka dig så kanske jag har något mumsigt till dig sen… och de där trosorna som du glömde första natten kommer u aldrig mer se röken av, de doftar fortfarande dig och de bär fortfarande en stark doft av din blöta fitta."

En form a novell en gnska märklig människas inre tankar

Tillagd 20 maj 2019   Noveller   #Man #Kvinna

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23022  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024