Logga inBli medlem
Erica

Del 4

Omedelbart efter att jag stängt dörren om oss på rummet beordrade jag ner Erica på knä, lydigt satte hon sig ner och jag öppnade byxorna, lät den halvstyva kuken komma ut i frihet. "Det är dags för dej att göra lite nytta", hon förstod direkt vad jag menade och började lite försiktigt suga kuken. Härligt at se hur hennes röda läppar omslöt min stake men jag var kåt och otålig så med ett fast grepp om nacken "hjälpte" jag henne att öka takten, snarare munknullade jag henne än att hon sög, det dröjde inte lång stund innan jag kände hur det var på G och med ett par kraftiga stötar tömde jag satsen i hennes mun, härligt att tömma!
När hon lydigt slickat kuken ren igen stängde jag byxorna och sa til henne att ta av kavajen gå bort och ställa sig på knä i sängen, när hon gjort så gick jag fram till henne vek upp kjolen och blottade hennes härliga röv sa åt henne att sära på benen och svanka ordentligt.
Jag satte mej i fotäljen med en öl och betraktade henne, jävligt inbjudande. Efter en stunds tystnad böjade jag förklkara för henne att hon uppfört sej illa och naturligtvis måste bestraffas, när jag frågade om hon förstod så fick jag bara ett tyst mummel til svar, vilket jag naturligtvis påtalade var olämpligt.
Tyvärr hade jag inte tagit med mej några "leksaker" men medan jag satt där och funderade fick jag syn på ett rejält skohorn, perfekt.

Tillagd 12 mar 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 22603  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024