Bara tre kan leka så...
DEL 1

S och hennes primärpartner M hämtade T på tågstationen. T bodde i en stad längre söderut och de hade börjat samtala på DS. T var, precis som M, bisexuell och när han förstod att de tre delade många kinks hade han föreslagit att de träffades för att känna av varandra innan eventuella lekar på tre. Det första mötet hade fallit väl ut; och nu var det dags för deras första träff med BDSM-inslag och utlevnad. De skulle tillbringa ett dygn i en stuga de fått låna av en annan bekant, där de kunde gå ut nakna om de så önskade, eventuella höga ljud inte störde någon och dit ingen kom utan anledning.

Resan till stugan tog ett par timmar och stämningen i bilen var god, men ju närmare de kom desto mer förtätad blev den. De hade bestämt sig för att äta middag först för att orka med sessionen, och väl framme satte de igång att tillaga den. Hon tog hand om salladen och M, som burit in väskor och nu kom in i köket, erbjöd sig att tillaga köttet. T satte sig bredvid henne och blandade dressing. Han böjde sig fram mot henne och drog läpparna efter kinden och hon blev stilla med kniven i handen. Hon drog efter andan och vände ansiktet mot honom. Han tog ett stadigt grepp om hennes haka och sa lågt mot hennes läppar:

-Kommer du att göra som jag önskar?
-Troligen inte…

Hennes röst var låg och ett leende smög sig fram när hans grepp hårdnade. M som iakttagit dem tog ett fast tag om hennes hår och böjde hennes huvud bakåt.

-Naturligtvis kommer hon att göra som du vill, T. Hon behöver bara förstå att det är du som bestämmer så blir hon medgörlig. Du behöver duscha, S. Kryp iväg till duschen och gör dig i
ordning. Jag har lagt fram lite saker du kan behöva.
M kysste henne lätt och puffade på henne. Hon hade inte alls lust att krypa någonstans och tvekade. T använde greppet runt hennes haka för att få henne att resa sig. Hon gjorde det motvilligt och T lutade pannan mot hennes.

-Vi ska nog komma överens, lilla flicka…
Han släppte greppet om henne och hon försökte gå iväg. Både M och T ställde sig i vägen och efter ett par fruktlösa försök att ta sig förbi suckade hon och ställde sig på knä. Hennes blick var allt annat än undergiven då hon kröp mellan de båda männen som nu lät henne passera. Bakom sig hörde hon dem samtala:

-Vilken fin kvinna du hittat M! Men hon är lite svårdresserad va?
-Njae, vissa dagar är hon lätthanterlig...men just i kväll är hon tydligen åt det tjuriga hållet. Men jag tog med rottingar, och björkris finns ju strax utanför dörren.
-Det ska bli ett sant nöje!

Deras röster blev otydligare då hon hunnit in till badrummet. Blicken fastnade på de saker som M lagt fram: en väldoftande duschkräm, kattsvansen, lackklänningen och halsbandet med strass. Hon kände hur hennes tjurighet delvis försvann vid tanken på hur vackert halsbandet var och duschen sköljde bort det mesta missnöjet hon känt över förnedringen att behöva krypa in i badrummet. När hon tvålade in kroppen kunde hon inte låta bli att känna på sina slätrakade blygdläppar och klitoris som gjorde sig påmind. Hon lät ett finger glida in i fittan och önskade att hon haft sin favoritdildo med sig i duschen, den blå med mjuka ytan. Istället använde hon två fingrar som lätt gled in i värmen och vätan, och hon började andas tyngre när hon långsamt pullade sig.

-S? Är du klar? Förrätten är framdukad!

Hon ryckte till och drog snabbt ut sina fingrar. Efter att ha torkat av sig och raskt klätt på sig klänning och halsband tog hon en liten stund på sig att smörja in analen, långsamt föra in svansen och när den väl åkt in ta ur sina örhängen så de inte skulle vara i vägen vid leken. Hon såg sitt rosiga ansikte i spegeln, ögonen som var mörkare än vanligt, hennes vackra halsband, och log prövande mot sin spegelbild. Hon hörde klirrande från köket och öppnade dörren för att gå dit.

-Vad var det vi sa? Kryp till köket!

Hon gjorde som M sa, under något mindre inre protest den här gången, och väl i köket sa T till henne att stå stilla på alla fyra så han fick inspektera. Han gick runt henne och drog prövande i svansen. När han gått runt henne ett varv sträckte han ut handen och hjälpte henne upp.

-Du är så vacker, S!

T:s ögon var varma och hans händer runt hennes ansikte mjuka när han kysste henne lätt. M sträckte ut en hand och smekte hennes ena skinka innan han drog fram en pall med hål i.

-Du har ju svans, och det blir svårt för dig att sitta på en vanlig stol. Så därför blir det en specialmöbel i kväll…

M:s sneda leende fick henne ett ögonblick att känna sig upprorisk igen, men hon höll tillbaks och sa istället:

-Tack snälla M!
-Ja, för annars hade du fått stå på alla fyra och äta!

T och M skrattade och det var svårt att inte släppa fram sitt vanliga, slagfärdiga och självsvåldiga jag. M visste mycket väl vilken kamp hon genomled just nu, och la armarna om henne bakifrån. Han andades lugnt och hon följde hans rytm. När hon fått känslorna under kontroll kände hon också hur kåt hon var. Förväntansfull, lite nervös, och framför allt upphetsad.

De åt under livligt och spirituellt samspråk. Hon blev påmind om sin svans var gång T och M hade ärende till diskbänken, kylen eller köksbänken, och de hade ovanligt många anledningar att kliva upp från bordet. När de slutligen var färdiga sa M:

-T, ta med dig S till storrummet så ni får bekanta er närmare medan jag städar undan här!

T tog hennes hand och ledde in henne. Han sa åt henne att ställa sig mitt på golvet och själv satte han sig i soffan. Hon kände sig obekväm och uttittad, men förblev tyst och snurrade sakta runt när han gav order. När han vinkade till sig henne gick hon fram till honom och lät honom smeka hennes lår och stjärt.

- Sära på benen!

Hon tvekade en aning och han slog till hennes bägge lår med handflatan. Hon ställde sig bredbent och han drog fingret mellan hennes blygdläppar. Hennes klitoris reagerade snabbt och han fångade upp lite fittsaft med fingret. Han luktade på det och sa sen:

-Sug fingret rent!

Hon lydde honom direkt och han sa retsamt:

-Vilken kåt liten flicka du är! Jag ser fram emot att få knulla dig, oralt, i fittan, analt… Lägg dig över mitt knä.

Hon la sig över knät och han smekte hennes stjärt.

-Nu till lite korrigering. Du lydde inte order i köket direkt, du var för länge i badrummet, du kröp inte tillbaka. Jag gillar jämna tiotal, så vi börjar väl med tre gånger tio?

Hon mumlade ett ja och han stannade upp.

-Jag hörde inte?
-Ja T!

Han log och visade att hon skulle lägga sig över hans knä. Med ett par enkla handgrepp justerade han hennes position så han skulle komma åt ordentligt, och sen gav han henne tio raska slag med handen. Hon grimaserade en smula eftersom handsmisk var det värsta hon visste, men än så länge var det uthärdligt och även de följande tio var ok. Han förvarnade om att de sista tio skulle kännas mer, och det första av dem var mycket riktigt hårdare. Han drog dessutom ut på tiden mellan varje slag, och hon vred sig lite under hans grepp.

-Kan du inte ligga still? Jag har knappt tagit i dig och du börjar redan åma dig…

T:s röst var retsam och hon blev arg. Han höll fast henne då hon försökte resa sig och sa roat:

-Här försöker du kliva upp och vara arg, och visa vad du går för, och så har du inte ens trosor eller skor, men i stället en kattsvans…

Hon kände hur adrenalinet rann till och hennes kropp blev spänd och darrade lätt. T iakttog henne med avvaktande blick och tittade upp när M kom in i rummet. Han kunde inte låta bli att le vid åsynen av sin kvinna, med lite rufsigt hår och rödrosig stjärt, och ett mycket sammanbitet uttryck i ansiktet. Han satte sig bredvid dem i soffan och strök henne över håret.

-Vackra älskade S, låt nu T få undersöka din kropp ordentligt och visa honom vilken njutning du kan ge en man…

Hon mötte hans blick och försökte andas i samma lugna takt som han. T smekte hennes stjärt och M sa:

-Jag undrar om hon inte ska få jobba lite? Nu när du fått slita så med smiskandet borde hon visa sin tacksamhet mot dig.
-Jo, det håller jag med om. Hon behöver tydligen sättas i hårt arbete för att sluta trilskas…

T pekade på golvet och hon gled ner på kudden som M påpassligt lagt dit. Hon väntade på något kommando men när inget kom började hon smeka hans lår. Han tittade ner på henne och tog ett fast grepp om hennes handleder.

-Nu ska vi gå igenom lite regler så det blir som det ska vara. Prata inte om du inte blir tillfrågad. Förstått?
-Ja T, svarade hon lågt.
-Är hon alltid så här tystlåten, M?
-Nej det är hon verkligen inte. Du kan prata högre, S!
-Ja T, svarade hon igen, högre den här gången.
-Bättre, får jag väl säga… En annan regel är att inte ta egna initiativ. Du gör det du blir tillsagd att göra.

T såg ner på henne och höjde ögonbrynen då hon inte svarade. Hon förstod snart att det förväntades ett svar och hon svarade jakande.

-Det är meningen att du ska finnas här för oss som vårt nöje, som något som ska roa oss och vi ska roa oss med. Vi kommer att utnyttja din kropp, dina hål, tillfoga dig en del smärta,
använda dig som vi önskar. Förstått?

-Ja T, svarade hon efter en kort tvekan.

T noterade hennes tvekan och tog hennes ansikte mellan sina händer. Han såg in i hennes ögon och kysste hennes bägge kinder innan han kysste hennes mun. Sen sa han:

-Sitt kvar där du sitter!

Hon såg hur T och M reste sig och försvann i köket. De talade för lågt för att hon skulle höra vad de sa, även om hon spetsade öronen. Lådor drogs ut och dörrar öppnades och stängdes, och hon blev mer och mer fundersam över vad de egentligen höll på med där inne. Efter en lång stund kom M tillbaka med en ögonbindel.

-Vi bestämde oss för att du blir lättare att hantera om du inte ser något!

Varligt förde han undan hennes hår så han kunde sätta på henne ögonbindeln. Han kontrollerade noga att hon inte såg något, och när hon hörde rasslet från handbojorna log hon och lät M lägga dem runt hennes handleder. Tyngden från bojorna fick henne att slappna av, även om hon fortfarande kände sig nervös och lite rädd för vad som skulle kunna hända hittade hon, som alltid, trygghet i handbojorna. Hon hörde hur de rumsterade runt henne och saker lades fram. Kedjor, kanske dildos, burken med glidmedel tyckte hon sig kunna identifiera, men en del saker var omöjliga att höra vad de var. Oron byttes till stor del ut mot otålighet när det drog ut på tiden, och när hon äntligen kände händer som hjälpte henne upp till stående log hon lite igen. Hon förstod att bägge smekte hennes kropp där hon stod, hon kände händer överallt, och blev lite frustrerad över att inte kunna göra något. Hon blev ledd framåt och deras händer la ner henne över ett bord. Eller vad det var, hon kände inte igen känslan och försökte känna efter med axlarna. Hon hörde dem skratta och så fick hon ett par rapp med rottingen.

-Du ska inte vara så nyfiken. Ligg still och öppna munnen istället så vi kan roa oss lite!

Någons fingrar öppnade hennes mun och hon kände snart M:s kuk. Den kände hon igen och lät tungspetsen glida runt ollonet, precis som han tyckte om. Han drog efter andan och knullade hennes mun långsamt och ganska djupt, och det fasta greppet om hennes hår gjorde henne både medgörlig och kåt.
Man som top
Kvinna som bottom
Lätt bondage
Psykisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Analism/klismafili

Noveller


rikissa
K52
11 feb 19:16

Vill du bli underrättad när rikissa skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.