Erica

Del 1

Vi hade fått kontakt på nätet, under en ganska lång tid hade vi växlat tankar och funderingar. Erica hade öppnat sig för mig och berättat mycket om sig själv och sina drömmar. Hon hade träffat en kille strax efter det att hon slutat skolan, de hade flyttat i hop och levt ett vanligt "Svenssonliv" under ganska lång tid, efterhand som åren gott hade hon känt hur något skavde, hur hon saknade något i sitt liv. Hennes kille gjorde plötsligt slut för ett par månader sen och nu var hon ganska vilsen i livet.
Hennes tankar och drömmar kretsade mycket runt det sexuella och hon tänkte och diskuterade ofta med mej om sina drömmar, att helt få överlämna sig åt en man, hon kände en stark dragning att få testa om hon verkligen var undergiven, eller om det bara var en lockande fantasi. Jag hade bjudit in henne att pröva, helt enkelt uppleva en helg som ug.
Under veckan hade jag varit på en del möten i Stockholm och beslutat mig för att tillbringa helgen i staden, våren var på väg och vädret verkade bli fint. Jag hade förlängt min bokning på hotell Haymarket och skickat ett sms till Erica med rumsnumret. I meddelandet hade jag även gett henne en del instruktioner, hon skulle klä sig som en slampa men absolut inte vulgärt men hela hennes utstrålning skulle vara slampig, hon skulle när hon kom till mitt rum gå in ställa sig mitt på golvet, sänka blicken och vänta på mina instruktioner. Jag hade dessutom gett henne en stoppkod så om hon inte kände sig komfortabel skulle vi omedelbart avbryta leken. Hon hade inte svarat på mitt mess men strax före 15 var jag på rummet och väntade på henne, tilll saken hör att vi hade inte sett några bilder på varandra så jag visste inte alls vad som väntade mej förutom att hon var lite drygt 30.
Jag hade tagit en öl i minibaren, smuttade på den och läste en rapport inom mitt arbete. Någon minut före 15 hörde jag en svag knackning så jag reste mig och gick för att öppna dörren. Då jag öppnade dörren kom en ganska liten tjej in genom den, hon ställde sin rullväska precis innanför dörren, gick in och ställde sig på golvet med sänkt blick. Jag återvände till fotöljen och ölen, betraktade henne under tystnad. Hon var runt 160 cm lång, normal kroppsbyggnad och hade halvlångt mellanblont hår. Kvinnan framför mej var klädd i en mycket kort svart kjol, vit topp och en svart kavaj, både toppen och kavajen hade en mycket generös urringning. På fötterna hade hon ett par svarta skor nästan helt utan klack. Förutom detta la jag märke till att hon hade en röd axelremsväska som hängde långt ner på hennes höft. UInder en god studn satt jag helt tyst och betraktade henne, funderade lite på hur länge hon skulle klara att stå där tyst och stilla, efter en 5-6 minuter rete jag mig upp och närmde mig henne.
Jag gick fram til henne och tog tag om hennes haka och lyfte upp ansiktet så hon mötte min blick, hennes mun var elegant röd och ögonen var kraftfull sminkade, slampigt. Sakta gick jag runt henne och betraktde henne, rumpan var mycket snygg och den kom verkligen til sin rätt i den kjolen hon bar, bysten såg inbjudande ut lagom stor och rejält exponerad i urringningen. Jag stannade bakom henne, stod mycket nära fortfarande hade ingen av oss sagt något då jag tog till orda mer väste en pratade, du är ganska slampig, men dina skor kan möjligtvis beatas som slampiga av en frigid nunna. Jag plockade fram min plånbok och tog fram 3 femhundringar, dessa stoppade jag bryskt ner i hennes urringning med orden, gå och köp dej ett par sexiga skor och möt mej i hotellbaren klockan 20. Jag fick ingen reaktion så jag fick be henne ge sig iväg, hon tog upp pengarna utan att höja blicken och stoppade ner dem i handväskan och gick ut genom dörren.
Man
Kvinna
Kvinna som bottom

Noveller


Lusst
M54
7 jan 11:31

Vill du bli underrättad när Lusst skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.