Logga inBli medlem
Ett rätt vanilj historia om en dag på biblioteket
Han var inte säker på det han såg i hennes ögon, han tyckte skymta en liten bit av åtrå och kåthet i hennes blick. Men han vågade inte tro det, han ville inte hetsa upp sig själv i onödan. Hon tjejen, hon som alltid satt framför honom på biblioteket, hon som fortfarande läser böcker. Som alltid log oskyldigt och pratade lite strunt med honom ibland. De hade inte kommit längre än att prata lite allmänt om böcker och så, men ändå fanns alltid tankarna. De kunde inte ens varandras namn. Tankarna på att ha henne halvnaken framför sig i någon av våra lägenheter....

Vad var det som väckte honom, sexuellt med henne.?
Han visste det djupt inom sig men hade inte erkänt det än. Inte högt för sig själv. Något som pirrade, kliade, dunkade och ja, irriterade.
Bara tanken på henne framför sig, med brösten som en djup klyfta i linnet. Han blev hård. Han blev fuktig. Nästan kallsvettig.
Utan att riktigt reflektera över det, gick hans hand till det svullna på jeansen.
Tänkte hon på honom just nu med?

Hon satt framför honom som vanligt, den där killen som får henne att känna sig trygg och glad, som väcker hennes intresse. Som får henne att känna sig som en skolflicka igen, hon lyckades bara få ut löjliga samtal om böcker. Men egentligen ville hon skrika ut till honom, "ta mig, ta mig hur du vill, vart du vill, slit av mina kläder, älska med mig". Hon hade sett honom titta upp från sin läsning, det var svårt att se men hon tycker nog han blev kåt av titta på henne. Men hon var inte säker, och hon vågade inte helt testa och se hur han skulle reagera. Men just idag såg hon honom se extra kåt ut, han verkade kallsvettas, han tittade i smyg ner i hennes vackra klyfta. Hon försökte göra allt för att den perfekta vinkeln skulle synas för honom, hon såg också att hans ena hand var under bordet. Var han hård, tog han på sin kuk nu? Det verkade så, och tanken gjorde henne galet frustrerad och kåt, hon kände hur våt hon var, hon behövde bara röra lite på benen för att känna det. "Snälla, ge mig ett tecken, tåflörta med mig, tafsa på mig, säg att du vill ha mig, vad som helst bara du bekräftar det jag hoppas på". Samtidigt tänkte han "vågar jag, ska jag, ja vem bryr sig, hon får anmäla mig om hon inte gillar det, våga chansa!"

Han såg på henne, fixerade henne med blicken och smög ner gylfen. Hon såg hur han drog ut kuken och sakta började smeka den. Fram och tillbaka. Långsamt. Medan han hela tiden såg henne i ögonen. Han såg hur hennes pupiller djupnade, utökades. Hon såg på honom, såg på hur hans hand rörde sig. Hon kände hur hennes klitoris svullnade. Hur hon riktade ner sina vita trosor i stolen, där hon satt. Hon skruvade på sig.

Hon tänkte att det var riktigt tur att dem satt på den delen av biblioteket med sämst insyn, om ingen gick direkt förbi skulle de aldrig se vad som försiggick.

Sakta började hon åla av sig sina vita trosor under hennes somriga klänning, hon tog av den utan att säga ett ord och visade upp den för honom innan hon kastade den under sig. Ingen av dem förmådde sig att säga ett ord, båda var obeskrivligt kåta, hon kände sig varm om kinderna, hon märkte hur hennes bröstvårtor var hårda. Och hon fick nästan orgasm bara av kåtheten, det kändes så bra och hans rytmiska rörelser under bordet förstärkte hennes våthet varje gång handen åkte upp och ner.

Hon puttade trosorna mot honom under bordet, hon hoppades på att han skulle plocka upp dem, och det gjorde han, han tog upp dem luktade på dem och log. Sedan fick de sakta viras runt hans kuk och han fortsatte rytmiskt smeka sig med trosorna.

Nu började hennes händer att hitta sin väg till hennes våta mus.

Hon gled med fingrarna mellan de blankhala blygdläpparna. Så här blöt var hon aldrig annars. Hon satte sig på sin hand och gned sig fram och tillbaka. Hon ville inte men hon ville. Hon fick inte men var tvungen. Hon såg hur hans kuk glänste av salt, kladdig försats
Nu var han så kåt att han var nära att explodera.
Hon ville resa sig och sätta sig över honom, grensla honom och låta honom komma djupare in än någon annan. Djupast.

Nu kunde han knappt tänka längre på grund av kåtheten, han höll på att explodera, han vill komma men han ville inte komma ensam. Han vill komma med henne, i henne, han visste inte om han vågade. Men han tog modet och viskade till henne "kom över hit, jag tror inte det är någon i närheten, vi får riskera det, för jag vill verkligen komma in i dig, får jag det?"

Hon svarade inte alls på hans fråga, hon fortsatte bara att titta på honom, och körde in sina fingrar så djupt som hon kunde, hon tog ut dem, ställde sig upp och gick sakta runt bordet mot honom. Först ville hon smaka på hans vackra glansiga och raka kuk, den var inte jättelång, men den var tjock och imponerande. Hon smög sakta ner mot hans kuk, och tog i ett andetag in hela kuken, hon lyckades nästan få in hela men den var för tjock för att hon skulle lyckas. Hon ville bara smaka, och han viskade "jag vill att du rider mig, jag vill komma inuti dig, det där har vi tid för vid andra tillfällen" log han.

När hon hade närmat sig honom hade han sett hennes lår. De var fuktiga på insidan.
Han slickade sig om läpparna. De var hetvarma, torra. Det kändes som att han hade feber. Som han kokade.
Hon satte sig på hans kuk och bara kontakten mellan deras kön var outhärdligt skön.
Hon red honom sakta, fast och rytmiskt. Hon kved och svankade, tungkysste honom. Klämde upp tuttarna mot hans tunga. Han slet ut dem ur klänningen . Sög hårt på bröstvårtorna, som stod rakt ut.

Bröstvårtorna kändes hårda men samtidigt mjuka i hans mun, dem var härliga och det kändes otroligt skönt att känna hennes gungande kropp mot hans samtidigt som han sög och smakade på hennes bröst. De smakade lite av parfymen som hon luktade så gott utav, han tog ett fast grepp om hennes skinkor, han styrde hennes rytm. Snabbare ibland, långsammare ibland, han kände att han var nära att komma, men han ville orka lite längre, så han saktade ner på hennes tempo. Kysste henne länge och lät hans kuk stå stilla i hennes mus så djupt han kunde komma, de satt stilla på varandra sådär en stund och kysstes. Dem orkade inte längre bry sig alls om att hålla vakt, om någon skulle gå förbi så får dem skylla sig själva, detta handlade om dem nu och det fanns inget annat för dem på jorden just då.

Men nu styrde han hennes kropp först sakta, med sedan snabbare och snabbare, han närmade sig nu, och hon närmade sig. Båda började flåsa och stöna högre, dem försökte vara tysta men det gick inte längre.

"Jag vill komma inuti dig, får jag det?" Frågade han

"Jaa" Svarade hon, knappt hörbart eftersom hon flåsade så mycket av njutning.

Han hörde hennes svar och det eggade honom att hjälpa henne att sätta fart, han juckade emot hennes ridning så att det blev extra intensivt och extra skönt för båda. Båda kände att dem när som helst kommer att explodera, hela hans kropp spände sig som en båge då han kom in djupare än någonsin och började spruta inom henne. Direkt när hon kände hur han sprutade kaskad efter kaskad inom henne släppte det för henne och hon kom, hon skakade, hon fick kramper av njutning. Båda två höll för varandras munnar så att dem inte skulle skrika rakt ut, det gick knappt att hålla kvar händerna.

Ingen av dem hade tidigare upplevt så sköna orgasmer, och när det var över sjönk dem ihop på varandra. Det enda dem kunde göra var att fnittra lite dumt samtidigt som dem kysste varandra.

Hon viskade i hans öra "Hej, jag heter Catharina, och jag vill att vi gör det här igen", han viskade tillbaks. "Hej Catharina, jag heter Adrian, ska vi gå?". Dem smög iväg från biblioteket tillsammans med röda ansikten och det var tydligt vad de hade gjort för den som visste vad de skulle leta efter. Någon måste ha märkt något.

Slut ;)

Tillagd 16 nov 2018   Noveller   #Man #Kvinna #Egenupplevt #Voyeurism

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 21987  Anmäl