Redaktionella artiklar:   Alla (1383)   Darkside (195)   Samhälle (231)   Kultur (660)   Internationellt (35)   Shopping (50)

Kultur 4 mar 2016 av David

FPP 20 år - stor festhelg i GBG 29-30 april

Göteborgsklubben Fetish People Party fyller hela 20 år i år! Det firas med en stor festweekend som börjar med pubhäng och Föreningen Framsidan-tributefest den 29 april; därefter föreläsningar, mässa och middag fram till den stora jubileumsfesten på kvällen den 30 april.

Firandet startar redan på fredagen den 29 april på Apple Hotel med pubhäng innan Föreningen Framsidan ger en hyllningsfest till jubilaren FPPs ära.

Apple Hotel är platsen för många av helgens aktiviteter och lär befolkas av idel kinksters. Vill du bo mitt i festivalstämningen så har FPP ett avtal med hotellet som ger dig ett 2-personers king-size-rum för 870 kr/natt (eller enkel-king-size-rum för 720 kr/natt).

Lördagen börjar med föreläsningar och mässa under för- och eftermiddag. Passa på att fynda bland nya och begagnade varor sålda av både företag och privatpersoner! Denna mässa följer helgens tema, varpå något utöver traditionella erotiska mässor utlovas.

På lördag kväll serveras sedan en trerättersmiddag i hotellets lokaler, varpå en specialabonnerad buss sedan tar dig till vad som beskrivs som årets största party i Berg 211!

Darkside återkommer med mer rapportering när festhelgen närmar sig.

Om du vill boka rum på Apple Hotel under festhelgen, gör det på telefon 031-251100 eller via mail info@applehotel.se, och uppge referensnummer 18520. Det är viktigt att du anger referensen när du bokar för att få rabatt. Boka rum senast 10 april; rummen är dessutom begränsade så först till kvarn gäller.

Läs mer på festhelgens översiktsida i kalendariet: Evelution Weekend - FPP 2 X DeceniumDavid
4 mar 2016

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: https://www.darkside.se/?news=904

Sedan maj 2020 är det webbläsarstandard att alla bilder måste fungera med den moderna tekniken HTTPS. Detta kan medföra att följande bilder på den här sidan, som är förknippade med den äldre tekniken HTTP, kanske inte visas som de var tänkta:

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.