Kultur 26 nov 2016 av David

Club Abzint: Festweekend i Norrköping i höst!

I höst bjuder Club Abzint in till en festweekend i Norrköping, på reseavstånd från många syd- och mellansvenska orter. Helgen den 25-26 november ges både pubkväll, fetischloppis och peakar med en rejäl fest på lördagen: Club Abzint Midi – "Not an ordinary breakfast club" – blir en föreställning där du är en del!

Club Abzint har Breakfast Club-tema den 26 november. Du har möjlighet till besök hos headmistresses och headmasters för att ta din examen som ger tillträde till lekrum och mer. Tanken med examineringen är att ge nya besökare en introduktion till klubbmiljön och en kraschkurs i hur det sociala funkar på en fetisch- och BDSM-klubb för att alla ska känna sig bekväma och våga vara sig själva. När du tagit din examen har du tillgång till lekrum med bl.a. the SM-Cube, kors, medical play-tillbehör såsom gynstol samt en chillout-area. Det finns även en mingelbar med planerade och spontana föreställningar.

Dagen innan, på fredagen, har övervåningen på The Bishops Arms bokats för pubmingel så att man kan träffa likasinnade dagen innan den stora festen. Pubminglet startar klockan 20. Nästa dag, på lördagen, arrangeras en marknad på samma ställe som den stora festen hålls senare på kvällen (Borgen, Folkborgsvägen 22). Den sker i samarbete med Erotikmässan samma helg och är öppen för allmänheten. Mässan innehåller bl.a. en fetisch- och BDSM-loppis samt ordinarie säljare av piercingsmycken, sexleksaker, sexiga kläder och schyssta skor. Stockholm Kinbaku Studios har lovat att göra performance på scen under dagen.

"Vi gillar alla och håller till i en studentstad. Därför har vi 50 ungdomsbiljetter till priset 200:- för de upp till 26 år.

Vi tror på öppenhet och väljer att synas i nationella media och håller en dagmarknad för alla shoppingsugna.

Vi satsar på att utbilda alla oerfarna i clubhyfs och kommer att låta alla få möjligheten att ta examen.

Vi gillar tydlighet och kommer i samband med examinationen plocka in hanky-codes i ny form.

Vi gillar kinkyskolan och kommer naturligtvis ha både kinkyskolgård med fina ställningar, skamvrå, skolsyster, klotterplank, skolgymnastik, rökruta (utomhus), cafeteria (läs bar) och självklart stränga headmasters och headmistresses.

Vi tror på variation och har självklart en dresscode som tillåter schoolboys, jocks och schoolgirls denna gång.

Vi gillar deltagande och för den som vill hålla i lektioner går självklart det - kanske en fysiklektion med electroplay eller lite räkning i en spankinguppvisning? (Självklart är det mobilförbud på kinkyskolan men vi har en egen kinkyskolfotograf redo.)

Vi gillar samarbeten och har med Bishop Arms på Grand Hotell ordnat ett pubmingel på en egen övervåning under fredagen samt fina priser på rum om man bokar med koden ”Club Abzint”. Andra partners såsom Skofeber, C.U.M, Intima och Flirt Fashion ger rabatter på kläder och skor fram till festdatumet."

Se hemsidan clubabzint.se för mer info, rabatterbjudanden och möjlighet att vinna biljetter och goodiebags.

Läs mer om Pubminglet
Läs mer om Marknaden
Läs mer om Festen


David
26 nov 2016