Redaktionella artiklar:   Alla (1165)   Darkside (180)   Samhälle (203)   Kultur (601)   Internationellt (35)   Shopping (46)

Kultur 3 okt 2016 av David

Fetish-quake: Dekadance Unleashed!

En av höstens större fester är bara ett par veckor bort. Lördagen den 19 november intar Dekadance och Unleashed Slakthuset i Stockholm och blandar mörka fantasier med fetischistisk festma. Förbered dig! Darkside har de spektakulära detaljerna.

Det pan-europeiska fetischklubbkonceptet UNLEASHED tas till Stockholm i höst; tillsammans med Dekadance bjuds det in till fetischfest på Slakthuset den 19 november, Chains & Whips. En kväll som likt tidigare extravaganta samarrangerade events lovas vara fullpackad med shower, grymma DJs och hög feststämning med internationell karaktär. Hela skandinaviens fetischister, klubbare och kinksters bjuds in till att svida upp till outrageous fabulösitet, explodera på dansgolven och leka i fullständig frihet i kvällens fristad.


Från Madrid, Spanien, hämtas Marcopunk - en body art- och fetischperformer och nattdemon med tusen ansikten och en miljon utseenden.


Bild: Marcopunk


Till scen tas även den multikreativa performern, eldshowgivaren och konstnärinnan Shelly d'Inferno, som vid sidan av hennes Londonverksamhet som modell, modedesigner och fotograf (känd från omslagen av bl.a. Bizarre Magazine, Skin Deep, Tattoo Italia and Advanced Photographer) bokstavligen lyser upp Stockholm: "We promise you’ll never forget that moment when Shelly d’Inferno blew her blazing heat your way."


Bild: Shelly d'Inferno


DJs för kvällen kommer leverera Minimal, Hard house, Progressive, Techno, Electro och Industrial. Bland andra ingen mindre än legendariska Londonklubben Torture Gardens medgrundare och art director David Wood står för ett DJ-set.


Bild: David Wood av Torture Garden


Dresscoden är lite ledigare än sedvanligt hos Dekadance, även om det är fabulousness som gäller och "vanliga" kläder som alltid är bannlysta. Omklädningsrum finns på plats.

De vanligtvis så eftertraktade biljetterna har precis släppts och finns att köpa på www.dekadance.se; se till att du lyckas lägga vantarna på en för att inte missa höstens stora fetischfestkväll!

Läs mer i kalendariet: Dekadance & Unleashed: Chains & Whips
David
3 okt 2016

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: http://www.darkside.se/?news=981