Redaktionella artiklar:   Alla (1182)   Darkside (180)   Samhälle (205)   Kultur (604)   Internationellt (35)   Shopping (46)

Kultur 15 sep 2016 av David

Mörk erotik på septemberfest med japansk stjärna

Den 24 september får Stockholm besök av Yagami Ren, repartist och performer. I samband med en MasterClass för några av Sveriges skickligaste repare arrangeras en fest med Mörk erotik som tema – Fest och performance med Yagami Ren: Dark eroticism.

Yagami Ren beskriver det så här:
”I år har jag bestämt mig för att visa något annat, något mer än förra gången (hans första Europa-turné genomfördes 2015) Jag kommer att visa något mycket mer intimt och speciellt. Jag vill under denna turné ta er med på en resa från era hemliga fantasier till extas. Ni kommer att lära er mer om er själva och om andra. Ni kommer att finna njutning i omvandlingen av er kåthet, Avslöja era hemliga lustar genom mörk erotik, ni som ser era perversa lustar som en stark drivkraft kommer att njuta storligen. För sannerligen – ”normal is not enough to spice up your fantasies” Den japanska erotiken är en flytande drömvärld. Den är inte alltid vacker. Den är full av kryddstark abnormalitet. Det är just det som eldar våra lustar.”

Läs mer i kalendariet
David
15 sep 2016

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: http://www.darkside.se/?news=976