Redaktionella artiklar:   Alla (1182)   Darkside (180)   Samhälle (205)   Kultur (604)   Internationellt (35)   Shopping (46)

Kultur 17 aug 2016 av David

Sanctuary: Crossover konst, kinky, dans

The Sanctuary föddes i våras, en klubb i gränslandet mellan konst, kinkyness, dans, installationer och utlevnad. Inom kort (27 augusti) berikar de Stockholm med ännu en fest; fortfarande i gränslandet mellan olika uttryck och med dansgolv, men den här gången med ännu mer BDSM-fokus.

The Sanctuary-festen i våras gav neondränkt konst, bondageperformances, ett rejält dansgolv, konst och installationer, en stor BDSM-avdelning och framför allt en festglad crossoverpublik från flera undergroundkulturer. Den 27 augusti ges en fest till med rejäl BDSM-representation. Arrangörerna skriver:

"Återigen vill vi skapa olika typer av upplevelser och kommer att erbjuda allt från tyska piskrapp till smekande rep. Gammeldags skolbänkar för fostran och lärande och naturligtvis alldeles vanliga soffor för chill och umgänge. Under kvällens gång finns även möjlighet till stickande och elektrisk spänning för den som vill. Blir det alltför hett finns terrassen för pisk och lek under bar himmel och varför inte avsluta det hela med avkoppling i hängmattan?"

Performances ges av bl.a.:
• AndyBury - Shibari
• Dau - The Inflictor of Pain
• Tron - Elektriskt och magiskt

Lokalen är ny och då arrangörerna den här gången väljer att inte göra ett öppet event tillåter detta en mer intim miljö med större möjlighet till umgänge och chillout. Vad sägs t.ex. om en 120 kvadratmeter takterrass mitt i en industriell oas? Givetvis finns även dansgolv för de som aldrig får nog av den varan.

Läs mer om festen och hur du köper biljett i kalendariet: the S A N C T U A R Y

David
17 aug 2016

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: http://www.darkside.se/?news=968