DS 8 dec 2022 by David

Möjlighet att dölja att man är inloggad

Den som vill kan nu dölja sin inloggning. Detta innebär att man inte visas i översikter över inloggade medlemmar och att inloggningstid inte visas på ens profilsidor. Inställningen för detta hittar du bland dina sociala inställningar.