Redaktionella artiklar:   Alla (1450)   Darkside (197)   Samhälle (236)   Kultur (679)   Internationellt (35)   Shopping (51)

Kultur 8 apr 10:10 av David

SVT söker statister i latex till humorserie

Sveriges television söker statister till en humorserie. De letar efter personer som är klädda på utmanande sätt i latex, för inspelningar på Lidingö i Stockholms län den 26-27 april och den 5 maj. Ingen tidigare erfarenhet som statist krävs. Är detta din chans till evig berömmelse?

Statistrekryteraren Joanna skriver till Darkside:

Hej!
Jag heter Joanna och jobbar på en humorserie för SVT. Vi ska spela in en scen där vi söker två personer som kan klä sig utmanande i latex, då det ska de ut som man kommer från en erotikmässa. Personerna behöver äga kläderna själv. Vi vill att man är med i några andra scener också, dock då inte klädd i latex. Inspelningen kommer ske på Lidingö den 26 april, 27 april & 5 maj. Man måste kunna medverka alla dagar. Är du intresserad? Maila in bild, ålder och skriv kort om dig själv, till humorstatist@svt.se. Mer information tar vi över mail!

Om du har en partner du vill söka in med, bifoga då bild på er båda samt skriv om båda. Ingen tidigare erfarenhet som statist krävs!

Bästa,
Joanna
David
8 apr 10:10

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: https://www.darkside.se/?news=3433

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.