Redaktionella artiklar:   Alla (1451)   Darkside (197)   Samhälle (237)   Kultur (679)   Internationellt (35)   Shopping (51)

Kultur 5 mar 2020 av David

Podden "Sex på riktigt" söker nya gäster

Sexinspiratören Marika Smith leder podcasten "Sex på riktigt", där en gäst varje vecka blir coachad av Marika kring ett sexproblem eller något man är nyfiken på att utforska kring sex. Nu söker hon nya gäster till kommande avsnitt, gärna BDSM-utövare, fetischister eller personer med andra ickenormativa sexpraktiker och intresseområden.

Marika har lång erfarenhet av att jobba med den typen av frågor, så du är i trygga händer. Såväl enskilda individer som par och andra relationskonstellationer är varmt välkomna.

Syftet med podden är dels att tillgängliggöra kunskap om sex och hur normer, myter och missförstånd kring hur sex fungerar ställer till problem för oss och hur vi kan komma runt dem, men också att hjälpa lyssnarna att våga prata mer om sex på ett givande och schysst sätt i sin egen vardag, med både partner(s) och andra.

Inspelningen äger rum i centrala Stockholm dag- eller kvällstid och tar cirka en timme, så du behöver kunna ta dig dit. Om du vill kan du ha ett fingerat namn i podden, men det är din egen röst som hörs. Marika har tystnadsplikt kring din identitet.

Om du är intresserad av att vara med i podden och bli coachad, maila till marika@sexinspiration.se och berätta vad du skulle vilja ha hjälp med eller få inspiration och kunskap kring. Observera att "Sex på riktigt" endast har gäster som vill bli just coachade, allmänna samtal om vad du gillar eller gör passar bättre i andra poddar.

Om du vill provlyssna innan du bestämmer dig finns podden här: play.acast.com/s/sexpariktigt
David
5 mar 2020

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: https://www.darkside.se/?news=3369

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.