Kultur 21 okt 2019 av David

Vinnare av Puppy Sweden 2019

Lördagen den 19 oktober 2019 på korades vinnaren i den första svenska puppytävlingen Puppy Sweden 2019. Den lyckliga vinnaren utsågs av bland annat Mr Puppy Europe. Tävlingen arrangerades under den stora festen Baltic Battle på Slakthuset i Stockholm. Vinnaren av titeln ”Puppy Sweden 2019” blev PupZacharias, hemmahörande i Stockholm.

Nu börjar det intensiva arbetet för Zach som ambassadör för puppyplay-communityt i Sverige men även som deltagare i den europeiska tävlingen ”Puppy Europe 2020” som hålls i Antwerpen, Nederländerna.

- Igår vann jag titeln ”Puppy Sweden 2019”. Det är inte enbart min titel, utan det är även benämningen på alla valpar i Sverige. Jag är så rörd och glad att jag knappt kan vänta på att få börja arbeta i den nya rollen och jag hoppas att ni allihopa är lika redo som jag säger PupZacharias.

Baltic Battle är en stor fest som anordnas årligen av SLM Stockholm som i år samarbetade med communityt Recon.

- Det har varit mycket jobb under kort tid men vi är otroligt glada att ha fått möjligheten att genomföra finalen i samarbete med Baltic Battle, säger PupCasper, arrangör av tävlingen.

Sociala medierkonton: http://www.instagram.com/puppysweden http://www.twitter.com/puppysweden
David
21 okt 2019