Redaktionella artiklar:   Alla (1511)   Darkside (203)   Samhälle (243)   Kultur (701)   Internationellt (35)   Shopping (53)

Kultur 21 okt 2019 av David

Vinnare av Puppy Sweden 2019

Lördagen den 19 oktober 2019 på korades vinnaren i den första svenska puppytävlingen Puppy Sweden 2019. Den lyckliga vinnaren utsågs av bland annat Mr Puppy Europe. Tävlingen arrangerades under den stora festen Baltic Battle på Slakthuset i Stockholm. Vinnaren av titeln ”Puppy Sweden 2019” blev PupZacharias, hemmahörande i Stockholm.

Nu börjar det intensiva arbetet för Zach som ambassadör för puppyplay-communityt i Sverige men även som deltagare i den europeiska tävlingen ”Puppy Europe 2020” som hålls i Antwerpen, Nederländerna.

- Igår vann jag titeln ”Puppy Sweden 2019”. Det är inte enbart min titel, utan det är även benämningen på alla valpar i Sverige. Jag är så rörd och glad att jag knappt kan vänta på att få börja arbeta i den nya rollen och jag hoppas att ni allihopa är lika redo som jag säger PupZacharias.

Baltic Battle är en stor fest som anordnas årligen av SLM Stockholm som i år samarbetade med communityt Recon.

- Det har varit mycket jobb under kort tid men vi är otroligt glada att ha fått möjligheten att genomföra finalen i samarbete med Baltic Battle, säger PupCasper, arrangör av tävlingen.

Sociala medierkonton: http://www.instagram.com/puppysweden http://www.twitter.com/puppysweden
David
21 okt 2019

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.