Redaktionella artiklar:   Alla (1361)   Darkside (193)   Samhälle (229)   Kultur (654)   Internationellt (35)   Shopping (50)

Samhälle 26 jun 2019 av David

Student intervjuar unga BDSM-utövare 18-24 år

Fox Foxhage och är student på masterprogrammet i sexologi. Han genomför en studie vid Malmö universitet med fokus på unga vuxna BDSM-utövare. I det sammanhanget söker han dig som är 18– 24 år och som bor någonstans i landet. Syftet med studien är att belysa ungas utövares egna upplevelser och erfarenheter av att utöva BDSM samt att undersöka vilka attityder som unga utövare uppfattar att andra har av BDSM.

– Först hade jag en geografisk begränsning, men är nu beredd att resa i Sverige för att få göra ungefär fem ytterligare intervjuer, berättar Fox som ska vara klar med uppsatsen i slutet av året.

– I förlängningen hoppas jag att min studie ska ge mer kunskap om BDSM bland personal på till exempel ungdomsmottagningar och i elev- och studenthälsan, så att fler unga känner sig välkomna när de besöker mottagningar som arbetar med hälsa, säger Fox.

Sammanlagt kommer Fox Foxhage att intervjua ca 10 personer som själva tycker om att utöva BDSM, antingen regelbundet, då och då, eller någon enstaka gång. Du får själv definiera på vilket sätt du är BDSM-utövare.Intervjuerna kommer att ske genom personligt möte, på ett ställe som ni kommer överens om. Även intervjuer via Skype eller FaceTime är möjliga. Intervjuerna spelas in och skrivs ut till text. Ljudfiler och textfiler förstörs när studien är klar.

Resultatet av studien kommer att presenteras som en masteruppsats i sexologi. Uppsatsen kommer att vara tillgänglig på Malmö universitets webbplats MUEP.

Är du intresserad av att delta i studien? Du kommer vara fullständigt anonym i uppsatsen och du kan ångra dig om du känner för det utan att du behöver förklara dina skäl.

Du är välkommen att kontakta Fox om du vill veta mer eller vill vara med i studien. Kontakta honom på mejl eller mobil.


E-post: foxhage@gmail.com
Mobil: 073-253 42 77

Student vid masterprogrammet i sexologi,
Malmö universitet
(Handledare: Charlotta Carlström, charlotta.carlstrom@mau.se)
David
26 jun 2019

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: https://www.darkside.se/?news=3308

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.