Redaktionella artiklar:   Alla (1271)   Darkside (185)   Samhälle (219)   Kultur (634)   Internationellt (35)   Shopping (48)

Kultur 30 okt 2018 av David

Nyinstiftade utmärkelsen Årets gräsrotsinitiativ tilldelas skjutspoolen BDSM-bussen

Utmärkelsen "Årets gräsrotsinitiativ" har instiftats. Under fyra års tid kommer ära och 10.000 kronor delas ut av initiativtagarna Sinatra och slave_scarlett, sedan länge aktiva inom BDSM-kulturen både nationellt och internationellt. Den första utmärkelsen av "Årets gräsrotsinitiativ" om 2500 kronor tilldelades skjutspoolen BDSM-bussen under BDSM-Kastellets Halloweenfest och föregicks av följande motivering:

"Årets gräsrotsinitiativ är så galet underbart att det kommer att fungera på många sätt. Genom en inre drivkraft och med hjärtat på rätt plats så erbjuder man lite vardagslyx samtidigt som man ökar tillgängligheten till BDSM-kulturen för människor genom att ge dem ett enkelt och alternativt sätt ta sig till olika event runt om i Sverige. Dessa eldsjälar har med sin övertygelse visat att med hjälp av fyra hjul så kan man minska avståndet mellan människor genom att bygga broar. Den första utmärkelsen "Årets gräsrotsinitiativ" går därför till Månstråle och Silverstråle för deras underbara projekt skjutspoolen BDSM-bussen"

Läs pressreleasen för Årets Gräsrotsinitiativ

David
30 okt 2018

Bookmark and Share


Citera gärna men glöm inte att ange källa.   Direktlänk till denna text: http://www.darkside.se/?news=3266