Kultur 25 okt 2018 av David

BDSM-Kastellet i Skåne: Nya eldsjälar och ny stil

Skånska BDSM-Kastellet drivs sedan den första oktober av nya eldsjälar. Efter ett par veckors idogt arbete har Kastellet fått ett ansiktslyft för att öka klubbkänslan och för att bättre kunna ge de rätta upplevelserna. Nu på lördag sker en första fest efter omstarten, Halloween Bash. Darkside håller tummarna för en jätterolig Halloweenfest och många uppskattade tillställningar därefter!

BDSM-kastellets pressrelease:

Sedan den första oktober 2018 så drivs BDSM-Kastellet i ny regi av slave scarlett och Sinatra. Som ett led i att man har tagit över, så har Kastellet fått ett ansiktslyft för att öka klubbkänslan och för att ge möjligheter till nya upplevelser för alla sinnen. Det är en kärna av tappra och lokala eldsjälar inom den svenska BDSM-kulturen som bidragit med en arbetsinsats sedan ett antal veckor tillbaka och nu på lördag så lyfter man tillfälligt bort byggställningar och verktygslådor under en kväll för att ha en spännande Halloweenfest som ger alla en möjlighet att få ta del av BDSM-Kastellets nya look.
Efter Halloweenfesten så kommer slave scarlett och Sinatra att arbeta med att vidareutveckla verksamheten och det utlovas en salig blandning av nya idéer som förenas med den djupa historik som finns inom den svenska BDSM-kulturen. Det blir en spännande tid framöver för BDSM-Kastellet och dess vänner.
David
25 okt 2018