Darkside 23 mar 2017 av Lejon_65

Artikel inskickad av Lejon_65, ej författad av Darkside-redaktionen

Lyckad premiär för Club Sunset

Förväntningarna från både gäster och arrangörer hade hunnit byggas upp rejält då de flesta gästerna anmälde sig redan innan jul till Club Sunsets storslagna premiär med tema Electroplay den 18 mars. Med ett nygammalt och unikt koncept inspirerat av fester i början av 00-talet har Club Sunset satsat mycket på inkludering, trygghet och acceptans. Gästerna uppmuntras att utöva edgeplay och inte bara fysisk utan även mental dominans och att verkligen våga leva ut så som de gör hemma när ingen annan ser, att släppa fram sin läggning fullt ut utan att vara rädda för att skrämma någon eller få konstiga blickar. I en miljö där ramarna utgörs av RACK, låg tolerans för berusning, ingen dresscode, att alla gäster har utlevnadssällskap och är genuint intresserade av BDSM, tydlig information och där få men tydliga regler är centrala, där skapas förutsättningar för en fest som låter alla medverkande få blomma ut.

Lägger arrangörerna dessutom till en chokladfontän så orkar gästerna hela natten och det fanns inte ett hörn i lokalen som inte utnyttjades till utlevnad på ena eller andra sättet. För väldigt många ingår även mer explicita sexuella aktiviteter i utlevnaden som exempelvis orgasmdiciplin eller sexuell förnedring och gästerna kände sig tillräckligt trygga även för den typen av utlevnad, särskilt då reglerna sa att bara för att det sker så betyder det inte att alla får vara med. Arrangörerna hade även sett till att det fanns alla förutsättningar för att utöva säkert och hygieniskt och även skapat ett väl tilltaget och lugnt område för landning samt en Dungeon Master som hela tiden fanns tillgänglig och såg till att alla gäster hade det bra.

En fest blir dock aldrig bättre än sina gäster. Club Sunsets målsättning att locka genuint BDSM-intresserade gäster från stora delar av landet lyckades dock och trots att de flesta var nya för varandra skapades en magisk och tillåtande stämning där även de självutnämnt blyga gästerna kunde slappna av och ge sig hän.

Nu laddar Club Sunset om inför den stora Påskfesten som kommer hållas i en större lokal och där även ett fåtal gäster utan utlevnadssällskap är välkomna. Temat är då Naturens gåvor med fokus på björkris och brännässlor samt andra trevliga leksaker ur naturens stora skafferi. Precis som på premiärfesten kommer det finnas waxplay- och needleplaystation samt dessutom massor av häftiga BDSM-möbler från skånska LasseSM. Läs mer om Club Sunset i deras profil eller på hemsidan www.clubsunset.se

Lejon_65
23 mar 2017