Hemvändarträff!

Torsdag 1 augusti 2019, klockan 18:00 — 21:00  Prästgatan 30, Östersund  (Jämtlands län)  

info@inanajemtland.se 

(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Nu samlar vi både bofasta och hemvändande påhälsare i Jämtland för en mysig hemvändarträff mitt i allt julande!

Vi har haft en diskussion i nätverket Jämtland och detta var det datum flest verkade kunna delta och på den plats flest verkade vilja hålla till!
Så kom och gör oss sällskap!


När: Lördag den 29:e december mellan ungefär 18.00 - 21.00
(eller om vi känner för att bege oss till Bishop's arms senare så gör vi det!)

Var: Espresso House, Prästgatan 30

Hur: Mysigt och trevligt umgänge utan utlevnad och fetishklädsel, inget inträde, medlemskapskrav eller liknande.


Hojta gärna om du inte vill komma till träffen ensam så kanske några kan mötas upp innan och bekanta sig. Och om du vill ta med en vän så gör gärna det! :-)

Träffarna är helt öppna och på en offentlig plats, dvs även icke-kinksters kommer vara där. Men eftersom vi vill att träffarna ska vara så trygga platser som möjligt för alla deltagare så önskar vi att en inte "outar" gruppen mer än nödvändigt, därav att fetishkläder och utlevnad undanbedes.
Samtalens karaktär är däremot inget vi vill reglera överhuvudtaget (så länge alla respekterar varandra så klart)! ^^

Nedan följer den generella infon vi brukar ha på våra träffar.

Med vänlig hälsning,
Inanas styrelse

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Här träffas vi och samtalar om allt mellan himmel och jord, inte bara BDSMF även om det är det intresset som för oss samman. Så detta är ett utmärkt sätt att skaffa sig vänner och nätverka med folk som förstår livets goda ;)

Eftersom vi kommer hålla till på ett fik eller en pub så är denna träff utan utlevnad och fetishkläder, vi vill inte "outa" de deltagare som inte är öppna med sin läggning och dessutom inte ge vaniljarna på fiket/puben orsak att tappa hakan.
Det är också bra att tänka på hur en pratar om saker och vad en skojar om så att ingen behöver känna sig illa till mods. Alla ska kunna trivas på våra träffar! (Det gäller givetvis även dig själv, så säg till om något inte känns ok). Allt får lyftas fram och luftas så länge vi respekterar varandras värderingar, har ett öppet sinne och inte dömer varandra. Your kink is not my kink but your kink is OK är vårt motto och det är alltid bra att ha i bakhuvudet.

Du lika gärna kasta sig in i diskussionerna som att sitta och bara lyssna och känna in gruppen, det valet gör du helt själv. Vi vill att alla likasinnade ska få en plats att umgås och känna sig trygga på, ett vattenhål i en stad som annars inte bjuder på så mycket inom BDSMF-sfären.

Om du är ny och inte vill komma ensam till träffen eller inte hittar dit så är det bara slänga iväg ett mail till Inana här på DS så går det också att lösa :-)

Vårt sällskap kommer troligtvis utmärkas med Inana-loggan men det kommer inte flaggas direkt utan det är nog lättast att söka efter Grimmoire (Eijve) eller någon annan som ni tror kommer vara på plats! :)

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

1 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Skaffa Darksides webapp   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.