Bukkake/GangBang med fem kvinnor - 2 december 2017

Lördag 2 december 2017, klockan 15:00 — 19:30  Andra Långgatan 16, Göteborg  (Västra Götalands län)  

Annat open-minded evenemang som är en trygg plats för kinksters   (Logga in för att se medlemsinfo)  

http://gangbangexperten.se/   info@gangbangexperten.se 

Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
GangBangExperten och Wandas SWING presenterar stolt:
Bukkake/GangBang Pärlan, Flickan (22 år), ParKvinnan, Assistenten och Mrs DeepThroat
Lördagen den 2 december 2017 kl 15:00-19.30 i Göteborg


Möt den vilda Pärlan, Flickan (22 år), Parkvinnan, Assistenten och Mrs Deep Throat - Med passion och färdigheter du inte trodde fanns. Den 2 december 2017 kl 15.00-19.30 på Wandas SWING i Göteborg. Pärlan är ett yrväder som aldrig får nog och slukar en man till roten oavsett storklek. Mrs DeepThroat är en söt och kurvig kvinna med en oral förmåga som imponerar. Då syftar jag inte på verbala färdigheter. Kvinnorna har varit med på GangBangs förr och vet vad dom vill.

Jullotteri:
Vi kommer ha ett lotteri där vinnaren får en ”special treatment”. Det betyder att vinnaren får gå undan till ett avskiljt rum med Pärlan och Mrs DeepThroat. Där kommer kvinnorna använda munnar och händer för ett ge dig ett underbart julminne.

Pärlan berättar:
Är en social, liten, blyg, nyfiken och mullig 47-årig kvinna som älskar att behaga dig på det sätt du önskar. Jag är dig undergiven och gillar att slicka och suga där du vill. Tar din hårda kuk riktigt djupt i min hals. Är svag för beröring med händer, läppar, tunga över hela min kropp och njuter högljutt av behandling av mina bröst samt vaginalt. Mjuka smekningar till hårda tag. Lyckas du få mej till en fontänorgasm så skriker och vibrera hela min kropp i njutning. Finns så mycket jag tycker om: DeepThroat , fist, analt och var inte rädd, jag är ingen porslinsdocka. Är övertygad om att det skulle vara som att träda in himmelriket om jag blev penetrerad av tre hårda kukar samtidigt i mina tre hål, eller kanske fler i samma.

Mrs DeepThroat berättar:
En 38-årig kvinna som vid första anblicken ser lite blyg och oskuldsfull ut, Men, det som sker bakom lykta dörrar är min hemlighet. Blond, blåögd och smyckad med fräknar. Jag påminner om en dalkulla i en Zorn målning. Utrustad med stora och tunga bröst som bor i en H-kupa. Jag vill att du sätter guldkant på min tillvaro. Dvs, jag gapar och du använder min mun som du vill. Sensuellt och mjukt eller hårt och djupt. Gärna så saliven rinner. Det är upp till dig. För övrigt gillar jag det mesta som smek, kyssar och hårt. sex. Jag utgår ifrån att du vill att jag ska njuta till max. Ta då i ordentligt med mina bröstvårtor. Nafsa, bit, nyp och ge mig dask mellan varven. Fyll alla mina hål. Jag gillar analsex och älskar vaginal fist. Givetvis måste jag värmas upp med några fingrar innan det roliga börjar. Välkommen och ta för dig!

Se sexbilder med Pärlan och Mrs DeepThroat:
funktion.gangbangexperten.se/galleri/index…

Se fler bilder på Pärlan och Mrs DeepThroat:
gangbangexperten.se/nastagangbang

Se video med Mrs DeepThroat:
funktion.gangbangexperten.se/video/mrsdeept…

Anmälan:
funktion.gangbangexperten.se/formular/inde…

För mer info:
gangbangexperten.se/

3 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
3 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.